Ali Koç ile görüşen Sadettin Saran, kararını açıkladı!

Başkanlığa adaylığını koyacağını açıklayan Sadettin Saran ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç görüştü. İş insanı Sadettin Saran, görüşmenin ardından kararını açıkladı.

SPOR 11.05.2024, 19:45 12.05.2024, 01:52 Hakan Öksüz
Ali Koç ile görüşen Sadettin Saran, kararını açıkladı!

Daha önce yaptığı "Haziran ayında yeni bir başkanımız ve yönetimimiz olacak." açıklamasıyla ayrılık sinyalleri veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un göreve devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Ali Koç ile yakın ilişkileri olduğu bilinen iş insanı Sadettin Saran, "Başkanımız aday olacağını açıklamazsa pazartesi günü adaylığımı koyacağım." demişti.

Ali Koç, göreve devam etmek istediğini bildirdi

Ali Koç'tan gelen talep üzerine bugün kritik görüşme gerçekleşti. Al Koç, saat 12.00'de bazı yöneticilerle birlikte Sadettin Saran'ı ziyaret etti. Saran'ın açıklamasına göre Ali Koç, başkanlık göreve devam etmek istediğini belirtti. Sadettin Saran, bunun üzerine bir açıklama yaparak adaylıktan çekildiğini duyurdu.

"Akbaba kültürüne teslim olmayacağız"

Adaylıktan çekilen Saran'ın açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe'nin menfaatleri, egonun ve kişisel hırsların üzerindedir. Kulübün başarısızlıklarını fırsata çevirerek iktidar devşirmeyi arzulayan akbaba kültürüne teslim olmayacağız. Yaklaşan seçimli kongreden başkanımız Ali Koç lehine adaylıktan çekiliyorum."

Yorumlar (0)