Fenerbahçe'de 3 oyuncu Sivas maçında yok

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak. Çifte kupa sevinci yaşamak isteyen sarı lacivertliler, bu maça 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sivasspor ise kupayı kazanarak geçen sezon olduğu gibi Avrupa'ya gitmek istiyor.

SPOR 02.05.2023, 10:08 02.05.2023, 18:06 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'de 3 oyuncu Sivas maçında yok

Süper Lig'de lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indiren Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın Demir Grup Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertliler, Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalindeki maçlar, çift maçlı eleme sistemine göre oynanacak. Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki rövanş müsabakası 25 Mayıs'ta oynanacak. Turu geçen takım, finalde Başakşehir-Ankaragücü eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Sivasspor, kupada "ikide iki" yapmak istiyor

Jorge Jesus'un öğrencileri ligde cumartesi günü oynanan maçta Sivasspor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kupayı kazanmak isteyen Sivasspor, kupa yolundan yeniden UEFA Konferans Ligi'ne katılım hakkı kazanmak istiyor. Ligde bir iddiası kalmayan Rıza Çalımbay'ın öğrencilerinin, ligdeki maçtan farklı bir performans ortaya koyması bekleniyor.

İrfan Can Kahveci, Henrique ve Altay forma giyemeyecek

Sarı-lacivertliler, kupadaki yarı final ilk maçına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Son lig maçında kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci, sakatlığı süren Lincoln Henrique ve bel fıtığı ameliyatı geçiren kaptan Altay Bayındır, Sivasspor karşısında süre alamayacak.

Valencia ve Szalai'nin durumu belirsiz

Cumartesi günü oynanan Sivasspor maçında sakatlık geçiren ve hastaneye kaldırılan Valencia ile İstanbulspor maçından sonra sakatlandığı duyurulan Atilla Szalai'nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Miha Zajc, Joshua King ve Michy Batshuayi ise teknik direktör Jorge Jesus'tan forma şansı bekleyecek.

Yorumlar (0)