"Edin Visca takas edilecek bir oyuncu değil"

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, adı transfer haberlerinde sürekli geçen Edin Visca hakkında açıklamalarda bulunarak, Ocak ayında turuncu-lacivertli takımda büyük bir hareketlilik olmayacağını dile getirdi.

SPOR 20.12.2019, 15:38
"Edin Visca takas edilecek bir oyuncu değil"

Göksel Gümüşdağ, "Edin Visca'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri basında yer alıyor. Bu haberler doğru mu?" sorusunu, "Bu haberlerin hepsi asılsız. Hiç böyle bir şey yok. Edin Visca buranın adeta sembol oyuncusu. Dolayısıyla Edin Visca için devre arasına yönelik böyle bir transfer teklifi gelmedi. Gelse de böyle bir teklife sıcak bakmayız ama böyle bir teklif de yok." şeklinde yanıtladı.

"Visca ile ilgili haberlerde hep takas olacağı yazılıyordu. Teklif gelmediğini söylediniz ama teklif gelmesi halinde takasa sıcak bakar mısınız?" sorusuna ise Başkan Gümüşdağ, "Böyle bir teklif gelmedi. Böyle bir teklif gelmeden böyle bir şeyi yorumlamak da doğru değil ama böyle bir şeyi düşünmem. Edin Visca takas edilecek bir oyuncu değil. Türkiye'nin en iyi yabancı oyuncusu diyelim ona. Artık tabii her şeyi Türkçe konuşur hale geldi, buraya büyük bir aidiyeti oldu. Sembol oyuncumuz, onunla hiç ayrılmayı düşünmüyoruz. Umarız uzun yıllar burada kalıcı olur." yanıtını verdi.

"Belki 1-2 oyuncu alabiliriz"

Şampiyonluk hedefleri doğrultusunda mevcut kadroya güvendiklerini ifade eden Göksel Gümüşdağ, "Çok geniş bir transfer ihtiyacımızın olduğunu düşünmüyorum. İlk yarı için iki hafta kaldı, zannediyorum hocamızdan önümüzdeki hafta bu konuda bir rapor alacağız. Beraber oturup değerlendireceğiz. Eğer böyle bir ihtiyaç doğarsa, belki yollayacaklarımız da var, yollayacaklarımız dışında içerden birini yolladığımız takdirde belki 1-2 oyuncu alabiliriz." ifadelerine yer verdi.

"Şampiyonluk hedefinde hep olduk"

Gümüşdağ, kadrolarının şampiyonluk için yeterli olduğunun altını çizerek, "Şampiyonluk hedefinde hep olduk. Her zaman şampiyonluğu zorlayan bir takım olduk, son iki sene bu işi egale ettik. Yine peşini bırakmayacağız yine şampiyonluğa asılan, sürekli zorlayan takım olmaya devam edeceğiz." yorumunda bulundu.
 

Yorumlar (0)