Bursaspor’lu futbolculardan bildiri: “Maaşlarımızı alamıyoruz!”

Bursaspor’un A takımı futbol oyuncuları, ortak bir bildiri yayınladı. Futbolcular bildiride, maaşlarının ödenmediğini ve takım yönetimi tarafından verilen sözlerin tutulmadığını belirtti.

SPOR 15.03.2021, 11:18 15.03.2021, 17:33
Bursaspor’lu futbolculardan bildiri: “Maaşlarımızı alamıyoruz!”

Türk futbolunun en büyük beş takımından biri olan ve TFF 1. Lig’de mücadele veren Bursaspor’da kriz! A takımı futbolcuları, sosyal medya üzerinden ortak bir bildiri yayınladı. Bildiride, takım yönetiminin sezon başından bu yana ödeme yapmadığını ve verilen sözlerde yerlerinde durmadıkları belirtildi.

Fedakarlıklar ve yaşananlar, normal boyutu aştı

Futbolcuların kendi ıslak imzalarının yer aldığı ve mail konularla ilgili sıkıntıların da içerisinde yer aldığı bildiride futbolcular, Bursaspor’un onurlu armasının altında ve köklü bir camianın mensupları olmaktan gurur duyduklarını belirttiler. Sezonun en başından bu yana tek bir kurul almadıklarını dile getiren futbolcular, ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını ve kulüp için aylardır fedakarlık yaptıklarını söylediler. Bugüne kadar verilen senetlerin geçersiz çıkması, primlerin bile gecikmesi ve aylardır personele maaşların yatmaması gibi sorunların yaşandığını bildiriye yazan futbolcular, bu tarz yaşanan durumların artık normal boyutu geçtiğini dile getirdiler.

Özür dilediler

Başarılı durum için artık güven ve samimiyet ortamının sağlanamadığını açıklayan futbolcular, sorunların artık derine indiğini söylediler. Kimseyi hedef göstermek niyetinde olmadıklarını söyleyen futbolcular, camia ve kent büyüklerinin bir ara gelerek bu durum konusunda harekete geçmeleri gerektiğini belirttiler. Her koşulda savaşarak Bursaspor formasına sahip çıktıklarını belirten camia futbolcuları, bu durumu kamuoyuyla paylaşmak durumuna geldiklerinden dolayı herkesten özür dileyerek bildiriyi sonlandırdılar.

Yorumlar (0)