Avrupa onu konuşuyor: Çılgın teklifi reddetti

Almanya ekibi Borussia Dortmund'un 21 yaşındaki genç yıldızı Erling Haaland, İngiltere ekibi Manchester City'den gelen senelik 28 milyon avro (450 milyon lira) maaş teklifini kabul etmedi. Norveçli futbolcunun yeni adresinin İspanya olacağı öne sürüldü.

SPOR 07.04.2022, 18:44 08.04.2022, 12:29
Avrupa onu konuşuyor: Çılgın teklifi reddetti

Avrupa futbolunda çok hareketli bir yaz transfer sezonu geçmesi tahmin edilirken, haberler peş peşe gelmeye başladı. Transfer gündeminin en fazla konuşulanları ise Haaland ve Kylian Mbappe...

Gözünü La Liga'ya çevirdi

İngiltere medyasına göre, Premier Lig ekiplerinden Manchester City, 21 yaşındaki genç yıldıza senelik 28 milyon avro maaş teklif etti. Fakat Norveçli golcü futbolcu, bu teklifi kabul etmedi. City'nin Dortmund forması giyen yıldız oyuncu için teklifini yükselmeyi planladığı belirtilirken, Haaland ise gözünü La Liga'ya çevirdi.

Real Madrid ya da Barcelona'da forma giymek isteyen golcü futbolcunun ekonomik durum sebebiyle Madrid ekibine daha yakın olduğu kaydediliyor.

Klopp: İlgimiz de şansımız da yok

Haaland'a ilişkin olarak Liverpool'un hocası Jürgen Klopp'tan da bir açıklama geldi. Futbolcuyla ilgilendiklerine yönelik çıkan haberlere yanıt veren Klopp, "Bahsedilen rakamlar çılgınca, o rakamlara yaklaşmamız mümkün değil. Hiçbir ilgimiz ve şansımız yok. Bu hususta hiçbir şey yapmayacağız." diye konuştu. 

Yorumlar (0)