Torrent konuştu: Kerem Aktürkoğlu derbide oynayacak mı?

Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçı öncesinde konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Kerem Aktürkoğlu'nun maçta oynayıp oynamayacağına ilişkin soruyu yanıtladı.

SPOR 07.04.2022, 18:48 07.04.2022, 19:02 Hakan Öksüz
Torrent konuştu: Kerem Aktürkoğlu derbide oynayacak mı?

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'in 32'nci hafta maçında 10 Nisan Pazar günü Şükrü Saraçoğlu'nda karşılaşacak. Sarı lacivertliler, derbiden 3 puan çıkararak lig ikincisi hedefine doğru emin adımlarla ilerlemek istiyor. Ligde herhangi bir iddiası kalmayan Galatasaray ise derbi maçında Fenerbahçe'ye diz çöktürerek taraftarını sevindirmek istiyor. 

Zorlu karşılaşma öncesi sarı kırmızılıların genç golcüsü Kerem Aktürkoğlu'nun durumu merak ediliyor. Fatih Karagümrük karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Aktürkoğlu'nun derbide sahaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. Galatasaray'da sakatlıkları süren Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli'nin derbide forma giymesi beklenmiyor. Ciddi eksiklerin sıkıntısını çeken Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan gelecek güzel haberleri bekliyor.

"Oyuncularım, milli takımlarda sakatlanarak döndü"

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, kritik derbi öncesi açıklamalar yaptı. Genç oyuncunun halen daha idmanlara çıkmadığını kaydeden Torrent, cuma günü durumun netlik kazanacağını bildirdi. 

Futbolcuların milli takımlarına katılmak için uzun yolculuklara çıktığını hatırlatan Torrent, "Bazı milli takımların antrenmanları daha yoğun ve sert geçiyor. Mostafa Mohamed ile Feghouli sakatlandı. Kerem'i biliyorsunuz, son maçta sakatlanmıştı. Cicaldau ile Taylan, Karagümrük maçında rahatsızlıkları nedeniyle ikinci yarıda sahaya çıkmak istemedi." ifadelerini kullandı.

"Cuma günü netlik kazanır"

Kerem Aktürkoğlu'nun durumunu her gün defalarca kontrol ettiklerini kaydeden Galatasaray hocası, "Derbide forma giymesini umuyoruz. Cuma günü durum netlik kazanır. Eğer olmazsa da farklı çözümlere yöneliriz. Bir oyuncunun yokluğunu bahane edemeyiz." dedi.

"Real-Barça maçlarını andırıyor"

Fenerbahçe ile oynayacakları maçın tarihi açıdan ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını kaydeden Torrent, bunun Real Madrid-Barcelona rekabetini andırdığını ifade etti. 

Fenerbahçe maçında tek düşüncelerinin galibiyet olacağını aktaran Domenec Torrent, "Bütün gücümüzü son damlasına kadar sahaya yansıtacağız. Bununla birlikte maçın sonucu, oyuncuların geleceğini etkilemeyecek. Ancak hedefimiz her maçta 3 puan almaktır." diye konuştu.

Yorumlar (0)