Soylu, eşi ve kızına korona bulaştı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşinde, kızında ve kendisinde koronavirüs çıktığını, hastanede tedavi altında olduklarını bildirdi.

SİYASET 31.10.2020, 17:02 31.10.2020, 17:30
Soylu, eşi ve kızına korona bulaştı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisi, eşi ve kızına uygulanan Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testinin (PCR) sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Twitter hesabından bilgilendirme paylaşımında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 29 Ekim'e kadar evde karantinada bulunduklarını, evdeki izolasyon sürecinde aynı zamanda tedavilerinin de yapıldığını belirterek, doktorların tavsiyesi üzerine kendisinin, eşinin ve kızının tedavi sürecinde hastanede bulunacaklarını bildirdi.

Sağlık durumları

Sağlık durumlarına ilişkin Türkiye için iyi, PKK için kötü haberi de veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pazartesi günü eşinin, kızının ve kendisinin durumunun kötüye gittiğini fark ettiklerini, kendilerini iyi hissetmeyince tekrar test yaptırdıklarını ve test sonucunda eşinde, kızında ve kendisinde sonucun pozitif çıktığını ifade etti.

Düne kadar evde sürdürdükleri tedaviye, doktorların tavsiyesi üzerine hastanede devam edeceklerini bildiren İçişleri Bakanı Soylu, "Şükürler olsun ki şimdi biraz daha iyiyiz." dedi.

Tüm hastalara, koronavirüs salgınında enfekte olanlara ve İzmir'deki 6,6 büyüklüğündeki depremde yaralananlara acil şifa dileklerinde bulunan Süleyman Soylu, depremde yaşamını yitiren İzmirlilere de Cenab-ı Allah'tan rahmet diledi.

Yorumlar (0)