Muharrem İnce: Beştepe'yi ziyaret eden CHP'linin kim olduğu ortaya çıkacak

Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, "Beştepe'yi ziyaret eden CHP'lide büyük gelişmeler meydana geliyor. Mahkeme kayıtlarından kimin oraya gittiği ortaya çıkacak. Şimdilik bu kadarını söylüyorum." dedi.

SİYASET 04.03.2021, 00:13 04.03.2021, 15:58
Muharrem İnce: Beştepe'yi ziyaret eden CHP'linin kim olduğu ortaya çıkacak

Memleket Hareketi'ne başlayan Muharrem İnce, bir televizyon programında konuştu.

'Memleket Hareketi'ne ilişkin nasıl bir yol haritası çizeceğini anlatan İnce, "Tüzüğümüzü hazırladık. Binamızın tamamlanmasını 19 Mayıs'a planlamıştık fakat biraz daha erken olacak gibi gözüküyor. Parti genel merkezimizde detayları açıklamayı planlıyoruz. 45 gün içerisinde açıklarız. İlk etapta genel merkezi tamamlayacağız. Nisan ayı içerisinde bunu yaparız." ifadelerini kullandı.

"Yüzde 50+1 için çabalayacağız"

Amaçlarının iktidar olmak olduğunu dile getiren İnce, "Toplum çok kutuplaştı. Siyasi partiler ve liderler birbirine benzedi. Mevcut partilerin tüzüğü hiç demokratik değil. Mesela, bir AK Parti seçmeni partisinden memnun değil fakat 'CHP'ye oy vermem.' diyor. CHP seçmeni de aynı şekilde partisinden memnun değil fakat 'AK Parti'ye asla oy vermem.' diyor. Partiler arasında seçmen geçişi yok artık. Yüzde 49'u asla kabul etmiyoruz. Yüzde 50+1 almak için çabalayacağız. Bugün ülkede kararsızların oranı yüzde 30'a ulaşmışsa, ortada ciddi bir problem var ve yeni bir gereksinim var demektir." dedi.

"'Beştepe'ye giden CHP'li ortaya çıkacak"

İnce ayrıca, 2019 yılında gündeme getirilen 'Beştepe'ye giden CHP'li' iddialarına ilişkin de konuştu. İnce, "Beştepe'yi ziyaret eden CHP'lide büyük gelişmeler meydana geliyor. Mahkeme kayıtlarından kimin oraya gittiği ortaya çıkacak. Şimdilik bu kadarını söylüyorum. Bekleyelim ve görelim, acele etmeyelim. Ben bizzat dava açtım, oraya kimin gittiğini merak ettim. Tüm bunların iftira olduğu, dava açamamalarından belli oluyor. CHP'nin makus tarihini değiştirdiğim için 'kötü adam' ilan edildim." dedi.

Yorumlar (0)