İzmir'de otomobil bahçeye uçtu, 10 yaşındaki çocuk altında kaldı

İzmir’e bağlı Bornova ilçesinde meydana gelen olayda bir otomobil ilk önce park halindeki araca çarptı, ardından da bir apartmanın bahçesine uçtu. O sırada binanın bahçesinde oyun oynayan 10 yaşındaki çocuk, üzerine devrilen arabanın altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

YAŞAM 04.03.2021, 00:38 04.03.2021, 18:19
İzmir'de otomobil bahçeye uçtu, 10 yaşındaki çocuk altında kaldı

Korkunç kaza, saat 14.00 sularında Bornova ilçesine bağlı Ziya Gökalp Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, E.Y., cadde üzerinde '33 AFU 635' plakalı aracı ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini yitirerek, park halindeki '35 AT 8216' plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın kuvveti ile savrulan araba, bir apartmanın bahçesine devrildi. Bu sırada bahçede oyun oynamakta olan 10 yaşındaki Enes O., üzerine devrilen arabanın altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Hayati tehlikesi bulunuyor

İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık çalışanları tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne nakledilen Enes O.’nun başında yaralanma olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, otomobil sürücüsü ile yanında bulunan kızları Y.Y. ve D.Y.'nin ise kazayı yara almadan atlattığı belirtildi.

Diğer yandan, sürücü E.Y., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar (0)