MHP'de üç günlük toplantılar başlıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin MYK (Merkez Yönetim Kurulu), Merkez Disiplin Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarıyla cuma günü bir araya gelecek.

SİYASET 09.01.2020, 11:16
MHP'de üç günlük toplantılar başlıyor

İç ve dış gelişmeler ile MHP'nin TBMM'deki çalışmalarının değerlendirileceği MHP'nin üç günlük değerlendirme toplantıları 10 Ocak Cuma günü başlayacak. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantıların biteceği pazar günü partililere seslenecek.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara'da bir otelde düzenlenecek toplantılarda partisinin MYK (Merkez Yönetim Kurulu), MDK (Merkez Disiplin Kurulu) üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarıyla bir araya gelecek.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) değerlendirme toplantıları yarın katılımcıların gelişi ile başlayacak. Cumartesi günü MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açacağı oturumla sürecek olan toplantılar, basına kapalı yapılacak.

İkinci gün akademisyenlerin 'dış politika ve ekonomi' sunumları ile sürecek değerlendirme toplantısında ayrıca MHP Genel Başkan Yardımcıları İsmail Faruk Aksu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Meclisteki çalışmalar; Emin Haluk Ayhan, ekonomi; Mustafa Kalaycı ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin uyum yasalarına ilişkin bilgilendirme yapacaklar.   

Toplantıların üçüncü gününde Milliyetçi Hareket'in lideri Devlet Bahçeli bir kapanış konuşması yapacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin burada ABD-İran gerilimi, Libya, Irak, Suriye gibi dış politika konuları ve iç gelişmelere ilişkin önemli mesajlar vermesi öngörülüyor.

Devlet Bahçeli'den yoğun tempo 

Diğer taraftan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, rahatsızlığı sebebiyle bir süredir ara verdiği partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısındaki konuşmalarına, 14 Ocak'ta yeniden başlayacak.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, 16 Ocak'ta da partisini takip eden muhabirlerle, 23 Ocak'ta ise gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle yıllık değerlendirme toplantısı yapması bekleniyor.

Yorumlar (0)