Kılıçdaroğlu'nun acı kaybı

Tunceli'de tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık'ın cenazesi defnedildi. Kılıçdaroğlu daha sonra anne ve babasının kabrini ziyaret etti.

SİYASET 14.08.2021, 19:48
Kılıçdaroğlu'nun acı kaybı

Yaşadığı bazı sağlık sorunları sebebi ile 85 yaşında yaşamını yitiren Işık için Tunceli Cemevi'nde cenaze töreni gerçekleştirildi.

Törene, Işık'ın ailesi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bazı CHP milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, partililer ve yurttaşlar katıldı.

Alevi dedesinin dua okuyarak, helallik almasının akabinde Işık'ın naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Nazımiye ilçesine bağlı Ramazan köyüne götürüldü.

Anne ve babasının kabrini ziyaret etti

Cemevinde bir süre taziyeleri kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra partililerle birlikte Atlantı köyüne giderek anne ve babasının mezarını ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'nun, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

"Bugün benim için hüzün dolu bir gün… Teyzem Fecire Işık'ı toprağa verdik. Ardından anne ve babamın kabrini ziyarette bulundum. Şimdi Sinop yolundayız, sel felaketinden etkilenen halkımızın yanında olacağız."





























Yorumlar (0)