Kılıçdaroğlu: CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Beştepe'ye giden İnce" iddialarına ilişkin, "CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var." dedi.

SİYASET 23.11.2019, 17:52 23.11.2019, 21:28
Kılıçdaroğlu: CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar var

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de bulunan Harmandalı elektrik üretim tesisi açılışında önemli açıklamalar yaptı.

Kılıçdaroğlu, konuşmasına, "İlk 7 ayda elde ettiğimiz sonuçlar çok güzel. Bundan sonra size daha da güzel hizmet edeceğiz. Halka hizmet hakkı hizmettir. Bu tesis güzel bir tesistir." ifadeleriyle başladı.

"İstediğin televizyona gelmeye hazırım"

CHP örgütlerine yönelik ciddi kumpaslar olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "CHP'yi nasıl geriletiriz diye kumpaslar kuruluyor. Erdoğan geldi İzmir'e bir sürü laflar etti. Ben Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun diyor bana. Erdoğan'la her yerde her ortamda tartışmaya hazırım. İstediğin televizyona gelmeye hazırım. Kumpaslara izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

"Bizimle uğraşmak için özel çaba harcıyorlar. Nasıl olur da CHP’li belediyeleri aldı diye düşünüyorlar. Nasıl olurda CHP’yi nasıl geriletiriz, kumpas kurarız diye düşünüyorlar.

"Sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüştüğü iddia edilen CHP'li isim hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu sürecin olumsuz olumsuz olması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar. Kim sandalye atarsa, yumruk atarsa yakasından yakalayın dışarı atın. O kişi CHP’li değil Saray’ın adamıdır." dedi.

CHP lideri, "Erdoğan’a İzmir’den, ilk kurşunun atıldığı yerden sesleniyorum. Seninle her yerde tartışmaya hazırım. Senin istediğin yerde senin senin istediğin kanalda ATV’de, A Haber’de tartışmaya hazırım bu çağrımı yeniliyorum buradan." diye konuştu.

"Yüreğin yetiyorsa gel konuşalım"

CHP'nin kumpaslara boyun eğmeyeceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, “Başkasının önünde konuşmak kolay, kendine güveniyorsan gelirsin. Seni de senin yakınlarını da gayet iyi tanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Çağrımı yineliyorum. Yüreğin yetiyorsa gel konuşalım. Senin kim olduğunu ortaya çıkaracağım. Hiç kimseden korkmayacağız ve çekinmeyeceğiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmaya devem edeceğiz. Bu benim insanlık borcumdur, bu benim bu ülkeye borcumdur." dedi.

Yorumlar (0)