Karamollaoğlu: Akdeniz'de oldu bittilere izin verilmeyecektir

Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, yaptığı açıklamada KKTC'nin 37. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Akdeniz'de oldubittilere izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

SİYASET 16.11.2020, 11:07 16.11.2020, 11:19
Karamollaoğlu: Akdeniz'de oldu bittilere izin verilmeyecektir

Temel Karamollaoğlu, KKTC'nin 37. kuruluş yıl dönümü ve Filistin Bağımsızlık Günü'ne ilişkin dün bir kutlama mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından açıklamalarını gerçekleştiren Karamollaoğlu, "KKTC'nin 37. kuruluş yılında, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı kararlarını alan başta 37. T.C. Hükümeti, özellike Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız ve Bülent Ecevit olmak üzeri, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, Kıbrıs davasına gönül veren herkesi anıyorum." dedi.

"Akdeniz'de oldubittilere izin verilmeyecektir"

Yaptığı açıklamada Karamollaoğlu, Kıbrıs'ın önemine dikkat çekerek, "KKTC'nin bağımsızlığı, coğrafyamızda huzur ve barışın sağlanması için olmazsa olmazdır. Böylece tekrar söylemek isterim ki KKTC ve Türkiye'nin güçlü iş birliği ile beraber Akdeniz'de oldubittilere izin verilmeyecektir. Herkesin ana sorumluluğu Kıbrıs'ı hiçbir zaman pazarlık konusu haline getirmemektir." dedi.

Yorumlar (0)