İYİ Partili Aydın'dan hakkındaki gündem olan iddialara yanıt

Siyasetteki hareketliliğin merkezinde bulunan İYİ Parti'den Koray Aydın'a ilişkin ortaya atılan iddiaların gündem olması sonrasında Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama gerçekleştirdi. Aydın, açıklamasında iddiayı ortaya atanlara dair hukuki sürece başvuracağını söyleyerek, "alçakça" diye nitelediği iddiaları yalanladı.

SİYASET 05.03.2023, 15:46 05.03.2023, 16:27
İYİ Partili Aydın'dan hakkındaki gündem olan iddialara yanıt

İYİ Parti'nin Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, sosyal medya üzerinde gündem olan iddiaya cevap verdi: İYİ Parti iktidarında bütün ülkenin kaynaklarını yağmalayanlar ve yolsuzluk yapanlara karşı hesap sorulacağını" söyleyen Aydın, söz konusu iddianın İYİ Parti'yi ve kendisini karalamak maksadıyla ortaya atıldığını savundu.

"İddialar karanlık odaklar tarafından servis edildi"

Aydın yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Karanlık odaklar tarafından İYİ Parti'yi ve şahsımı karalamak maksadıyla sosyal medyada ve basında servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüşmüş olduğum yönündeki iftiralar gerçek dışı bir iftiradır. Bu iftirayı yayanlar ve atanlara ilişkin yargıda hesap sorulacaktır. İlk defa "Beşli Çete" kavramını ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve liderimiz Akşener'dir. Milletimiz emin olsun ki bizim iktidarımızda "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan muhakkak hesap sorulacaktır."

Yorumlar (0)