İnce'den altılı masaya sert eleştiri: Neden yıpranıyorsunuz?

Temasları kapsamında Mersin'e giden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus ilçesinde yaptığı konuşmada sert sözlerle altılı masa üyelerine yüklendi. Altılı masanın halen daha cumhurbaşkanı adayını açıklayamadığını kaydeden İnce, "Altılı masadan hayır gelmez. Adayın yıpranabileceğini söylüyorlar. Erdoğan 20 yıldır yıpranmıyor, siz neden yıpranıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

SİYASET 04.11.2022, 20:57 06.11.2022, 06:04 Hakan Öksüz
İnce'den altılı masaya sert eleştiri: Neden yıpranıyorsunuz?

Mersin'in Tarsus ilçesini ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus Kamyoncular Tırcılar Kooperatifi'ne gitti. Burada yaptığı konuşmada gündemin sıcak konularını ele alan İnce, cumhurbaşkanı adayını halen daha belirleyemeyen altılı masa üyelerini eleştirdi.

"Altılı masadan hayır gelmez"

Sadece iktidarın değil, muhalefetin de Türkiye'nin gerçek sorunlarını göremediğini vurgulayan İnce, "Altılı masadan hayır gelmez." dedi. Memleket Partisi olarak Türkiye siyasetine yeni bir boyut getireceklerini belirten İnce, "Muhalefetin iddiasına bakın. 'Devlet, uyuşturucu ticareti üzerinden ülkenin cari açığını kapatıyor.' diyorlar. Eğer bunun belgesi varsa hemen açıkla da biz de peşine düşelim. Eğer yoksa mahalle dedikodusunu bırak." diyerek muhalefete yüklendi.

"Atatürk bile bu CHP'de seçim kazanamaz"

Memleket Partisi lideri İnce, bir katılımcı tarafından yöneltilen, "CHP'de biraz daha kalamaz mıydınız?" şeklindeki soruyu da yanıtladı. Atatürk'ün bile bu CHP'nin çatısı altında seçim kazanamayacağını dile getiren İnce, "Başörtüsü meselesi, toplumun vicdanında kapandı. Durduk yere konuyu bir daha açtılar." ifadelerini kullandı.

"Erdoğan 20 yıldır yıpranmıyor, siz neden yıpranıyorsunuz?"

Cumhurbaşkanı adayını belirleyemeyen altılı masayı kıyasıya eleştiren İnce, "Halen daha aday kim, açıklamadılar. Adayın yıpranmasını istemiyorlarmış. Erdoğan yıpranıyor mu? 20 yıldır aday. Siz neden yıpranıyorsunuz? 'Erdoğan'ı yeneceğiz' iddiasıyla ortaya çıkamıyorlar." diye konuştu.

Yorumlar (0)