İBB Başkan adayı Kurum ‘7 tepede olacağız’ diyerek açıkladı

1 Nisan itibarıyla İstanbul'umuzun 39 ilçesinde olacaklarını belirten AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, “Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallede çalışacağız. Gönüllere dokunacağız, eserler bırakacağız” ifadelerini kullandı.

SİYASET 25.03.2024, 00:33 Şeyda Gül
İBB Başkan adayı Kurum ‘7 tepede olacağız’ diyerek açıkladı

Bağcılar Halk Sarayı'nda düzenlenen Tokat Hemşehri İftarında vatandaşlara hitap eden AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bugün Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen Yeniden Büyük İstanbul Mitingini anımsattı. Coşku ve heyecan dolu bir gün yaşadıklarını söyleyen Kurum, "Hey on beşli on beşli" türküsünü hatırlattığı konuşmasında, Tokatlıların küçük yaştaki çocuklarını hiç tereddüt etmeden istiklal mücadelesi için cepheye gönderdiklerini belirtti. Kurum, bugün Tokatlılarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu vurguladı.

Tokat'a tam 10 milyar liralık yatırım yaptık

Tokat denilince aklına hep, saçları kınalanıp savaşa koşan, kendi yere düşse de Türk bayrağını düşürmeyen Tokatlı kahramanların geldiğini ifade eden Kurum, kahramanlar yurdu Tokat’a hizmet etmenin şereflerin en büyüğü olduğunu söyledi. Bakanlık yaptığı döneme dair verileri paylaşan Kurum, Tokat’a tam 10 milyar liralık yatırım yaptıklarını ifade etti. “Birileri İstanbul'un kaynaklarını çarçur ederken biz Tokat'ın yarınları için çalışıyorduk” diyen Kurum, daha dirençli ve güvenli bir Tokat için kentsel dönüşüm çalışmalarını şehrin dört bir yanına yaydıklarını belirtti. 'Ne zaman ev sahibi olurum?' diye kara kara düşünen Tokatlıları yeni yuvalarına kavuşturduklarını vurgulayan Kurum, “Tokat'ımızın yeşiline yeşil katmak için tam 6 millet bahçesi kazandırdık” diye konuştu.

İstanbul'u baştan aşağı yeniden ihya edeceğiz

Seçime sayılı günler kaldığına vurgu yapan Kurum, 1 Nisan itibarıyla İstanbul’un 39 ilçesinde olacaklarını vurguladı. “Dirayetimizle 7 tepede olacağız. Gayretimizle 964 mahallede çalışacağız, gönüllere dokunacağız, eserler bırakacağız. Bizi eserlerimizle anacaklar” diyen Kurum, İstanbul'u tüm hemşerilerle baştan aşağı yeniden ihya edeceklerini aktardı.

Yorumlar (0)