"Devlet Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak" iddiasına MHP'den tepki

Bir televizyon programında canlı yayında ifade edilen erken seçim iddiasına MHP’den cevap geldi! Gazeteci Barış Yarkadaş, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin 'Sivas'ta erken seçim çağrısı' yapacağını öne sürmüş ve bu iddia gündem olmuştu. MHP cephesi, "Yalanı avuç avuç içen gerçeğin bir damlasını yutamaz" sözleriyle iddiaları yalanladı.

SİYASET 16.08.2022, 15:35 16.08.2022, 15:38
"Devlet Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak" iddiasına MHP'den tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Sivas’taki mitinginde erken seçim çağrısı yapacağını öne sürmüştü. Gündem olan ve çok konuşulan erken seçim iddiasına MHP'den çok sert cevap geldi. 

“Erken seçim” iddiasına MHP’den yalanlama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın; iddiayı ortaya atan Barış Yarkadaş'ı 'asparagas haber tüketicisi' olarak işaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın; Twitter hesabından paylaşım yaptı ve Barış Yarkadaş'ın iddiasını yalanladı. Ayrıca Yalçın, Barış Yarkadaş'a ekran yasağı uygulanacağını öne sürdü. 

“Yalanı avuç avuç içen, gerçeğin bir damlasını yutamaz”

MHP’li Yalçın, yaptığı paylaşımda “CHP’de vekil iken iftira ve yalan müstahsili, gazetecilik yaparken de asparagas haber tüketicisi olan Barış Yarkadaş, bir TV programında mesleki ihtisasını konuşturmuş. Yarkadaş, Sayın Genel Başkanımızın Sivas’tan erken seçim çağrısı yapabileceğini iddia etmiş. Yalanı avuç avuç içen, gerçeğin bir damlasını bile yutamaz. Kendisi de ona inananlar da sonunda yalanda boğulur. Medya çevrelerinden bize ulaşan son bilgilerde, TV kanalları çalışanlarını boğulma riskinden koruma kararı almış. 4 Eylül’den itibaren martavalcı Yarkadaş’a ekran yasağı uygulanacakmış!” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)