DEVA Partisi seçime tek başına mı girecek? Babacan açıkladı

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, milletvekili genel seçimlerine kendi isim ve amblemleri altında gireceklerini açıkladı.

SİYASET 27.04.2022, 15:24 28.04.2022, 09:39
DEVA Partisi seçime tek başına mı girecek? Babacan açıkladı

Bir süredir DEVA Partisi kadrolarının seçimlere kendi adıyla mı yoksa başka bir parti listesinden mi gireceği merak konusuydu.  DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bu konuda dikkat çekici bir mesaj paylaştı. Babacan, milletvekili genel seçimlerinde DEVA Partisi adıyla yer alacaklarını belirtti.


 

DEVA Partisi, seçimlerde kendi ismi ve logosuyla yer alacak

Babacan, paylaştığı mesajda, “DEVA Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi ismiyle, kendi namıyla ve kendi amblemi ile girecektir. Türkiye’mize ve demokrasimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“Altılı masaya görüşlerimizle, fikirlerimizle katkı sunmayı sürdüreceğiz”

‘Altılı masa’ olarak adlandırılan oluşuma katkı sunmayı sürdüreceklerini belirten Ali Babacan, “Fikir birliğine vardığımız konularda altılı masaya görüşlerimizle, fikirlerimizle katkı sunmayı sürdüreceğiz. Bir araya geldiğimiz partilerle, üzerine uzlaştığımız konular hakkında işbirliğimizi genişletmek için kararlı tutumumuzu sürdürüyoruz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)