Destici: “Türkiye’de herkes siyaset yapabilir ama terör örgütü asla!”

BBP Lideri Destici, vatandaşlarla bir araya geldiği buluşmada HDP’ye sert eleştirilerde bulundu. Destici, Türkiye’de herkesin siyasete bir şekilde dahil olabileceğini ancak terör örgütü mensuplarının bunu yapamayacağını aktardı.  

SİYASET 23.02.2022, 07:42 23.02.2022, 09:06
Destici: “Türkiye’de herkes siyaset yapabilir ama terör örgütü asla!”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara’da düzenlenen Vefa Buluşması’na katıldı. Gaziler, aileleri ve şehit aileleri ile bir araya gelen Destici’nin sözlerinin hedefinde HDP vardı.  

“PKK ile mücadelede 40 senedir ağır bedeller ödüyoruz” 

Destici’nin sözleri şu yönde oldu: “Şehitlik elbette çok yüksek bir mertebedir. Ancak son 40 senedir PKK ve türevleriyle mücadelede çok bedel ödedik. Binlerce şehit ve gazi verdik. Vatan için kan döken herkese minnettarız. O akan kan sayesinde bağımsız olarak Cennet vatanımızda yaşayabiliyoruz. Terörle mücadele, her alanda gerçekleştirilmesi gereken bir adıma dönüştü. Terörle de teröristle de müzakere yapılmayacağını daha önce söyledik, şimdi de söylüyoruz. Terör unsurlarıyla yalnızca mücadele olur.” 



“Her siyasi partiyle görüşün ama teröristle asla!”  

“PKK ve türevleri, 40 senedir dış güçler tarafından destekleniyor. Biz de burada uluslararası kurumlara karşı ülkemizi destekliyoruz. Ülkemiz, herkesle ittifak yapabilir; vatandaşlarımız her partiye oy verebilir herkes özgürdür. Ancak bizim teröre karşı net bir çizgimiz vardır. Herkes olur ama terör partisi olmaz. Vatan hainleriyle görüşülemez. Türkiye'de herkes siyasi parti kurup siyaset yapabilir ama terör örgütü yapamaz. Terörün partisi olmaz. Ülkemiz senelerdir buna göz yumuyor ama artık bu devir kapanmalıdır.” 

Yorumlar (0)