Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gençlerimizin geleceğinin tek destekçisiyiz” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada 2023 seçim mesajını verdi: “Gençlerimizi, gelecekleri açısından kendilerine destek olacak tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz.” 

SİYASET 25.06.2021, 18:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gençlerimizin geleceğinin tek destekçisiyiz” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Hatay’da gerçekleştirilen AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Dayanışma Toplantısı’nda konuşma yaptı. Erdoğan’ın konuşmasının ana başlıkları ise 2023 seçimiydi. 

Cumhurbaşkanı: “Yatıp kalkıp erken seçim diyorlar. Erken seçimin tarihi bellidir o da Haziran 2023’tür. Boşuna çabalamasınlar. 2023 seçimi, 19 senenin ardından ülkemizin geldiği seviyeyi 2053 vizyonuna bağlamak açısından kritik bir süreçtir. Gençlerimizi, gelecekleri açısından kendilerine destek olacak tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz.” 



Hatay’daki icraatların toplu açılışını yaptı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı öncesinde, iktidarı sırasında yapılmış olan stadı, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama Tesisi’ni, MOBSAN Sanayi Sitesini ve yapımı tamamlanan diğer proje alanlarını gezdi ve bunların açılışlarını yaptı. 

Erdoğan, açılış sırasında şunları söyledi: “Bugün, Hatay stadımız başta olmak üzere Hatay’ımızı çok daha farklı bir seviyeye ulaştıracak adımları atıyoruz. Biz, eserlerimizle konuşuyoruz. Buraya gelirken gördük ki onların çakılı bir çivisi bile yok. Onlar yalnızca laf ediyorlar. Unutmayın ki eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır.” 



“Ertuğrul Gazi, kış döneminde önemli katkı sağlayacak” 

Erdoğan: “Boru hatlarına bağlı olmaksızın doğal gaz kullanmamıza vesile olacak Ertuğrul Gazi gemimiz, özellikle kış dönemlerinde önemli katkı sağlayacak. BOTAŞ önderliğinde ülkemize kazandırdığımız bu yatırımımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” 



“Şehir hastanelerimiz sayesinde sıkıntı yaşamadık” 

Erdoğan: “Yaklaşık 1,5 senedir salgınla mücadele ediyoruz. Ülkemiz, tüm dünyada sıkıntılı geçen pandemi sürecini başarıyla yönetti. Yüksek kapasiteli şehir hastanelerimiz sayesinde salgının zirve yaptığı dönemlerde bile sıkıntı yaşamadık.” 

Yorumlar (0)