CHP lideri Kılıçdaroğlu Rize’de konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhtarlar, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle partisinin Rize’de organize ettiği programda bir araya geldi.

SİYASET 23.09.2021, 15:45 23.09.2021, 16:33
CHP lideri Kılıçdaroğlu Rize’de konuştu

Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada Çaykur’u odağına aldı. Ve Çaykur’un kendi üreticisini manipüle ettiğine dikkat çekti. Ayrıca Çaykur’un kendi yönetiminde üreticilerin olmadığını Ziraat Odası Başkanı’nın kendi iktidarlarında bu kurumun yönetiminde olacağından bahsetti.


Kılıçdaroğlu konuşmasında iktidar olduklarında kaçak çayların tamamını toplayarak Rize meydanında yakacağını, bunun da sözünü verdiğinden bahsetti. Ayrıca "çay üreticisinin hakkı kim tarafından savunulacak? Adaleti gerçekleştirecek olan kim? Biz bunu yapacağız” açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu ayrıca konuşmasında politikacıların zaman zaman siyasetten arınıp, ülkenin geleceğini düşünen insanlar olarak siyasette iyilikte yarışan yeni bir düzeni kurmak için çaba gösterdiklerinden de bahsetti. Ve bunu yaptıkları takdirde başarılı olabileceklerini söyledi.

Ayrıca muhtarların demokraside en önemli mihenk taşlarından biri olduğunu da vurgulayarak yeni bir muhtarlık kanunu üzerinde çalıştıklarını da belirtti. Bunun için çalışmalarını hızlandırdıklarını ve bir kanun teklifi hazırladıkları müjdesini de muhtarlara verdi.

Yorumlar (0)