"Cesaretleri varsa sandığı koyarlar, herkes boyunun ölçüsünü alır"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında yaptığı açıklamada iktidara seslenerek "Cesaretleri varsa eğer sandığı koyarlar ve herkes de boyunun ölçüsünü alır." dedi.

SİYASET 28.07.2020, 18:57
"Cesaretleri varsa sandığı koyarlar, herkes boyunun ölçüsünü alır"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yapmış olduğu konuşmada, bu dönemin bugün son grup toplantısını yaptıklarını ve parlamentonun da tatile gireceğini ifade ederek vekillere yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkürlerini sundu.

Özellikle pandemi döneminde tüm engellemelere rağmen tarih yazarak mücüdele eden, engelleri hiçbir şikayette bulunmadan aşan belediye başkanlarına da ayrıca teşekkürlerini aktaran Kılıçdaroğlu, teşekkürlerinin ardından gündeme dair konularda açıklamalarda bulundu.
Kılıçdaroğlu grup toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"Cesaretleri varsa sandığı koyarlar, herkes boyunun ölçüsünü alır"

"Birçok evde tencereler yeteri ölçüde kaynamıyor ve ciddi sorunlar var. Fakat bu sorunlar geçici. Biz CHP olarak bu sorunların nasıl ve kimlerle çözüleceğine ilişkin görüşlerimizi topluma umut vererek aktarmaya çalıştık. Hiç kimse umutsuzluğa düşmesin. Önümüzde parlak bir süreç var. Yeter ki sandık koyulsun. Koyarlar mı? Bilmiyorum. Bu karar bir tek kişinin elinde. Cesareti varsa eğer sandığı koyar ve herkes de boyunun ölçüsünü alır."

Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş açıklaması

"1001 gündür Osman Kavala içeride. Beraat etmişse beraat etmiştir eğer yeni bir suç uyduruyorsanız Osman Kavala'dan intikam alıyorsunuz. Artık olay yargı değil bir intikam meselesi gibi görülmektedir. Tıpkı Selahattin Bey gibi. Bu insanlar suçlu değil ki..."

Yorumlar (0)