Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir

Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu ABD'ye gitti. New York'ta sokağa indi. Gizemli toplantılar gerçekleştirdi. Pensilvanya istikameti üzerinde sekiz saat boyunca ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun bu ziyareti A'dan Z'ye şaibelidir." dedi.

SİYASET 16.10.2022, 19:10 17.10.2022, 17:33
Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti şaibelidir

MHP lideri Bahçeli, Konya’da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı açık hava toplantıları çerçevesinde gerçekleştirilen mitingde konuştu.

"Türk milletinin başı sağ olsun"

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar, şunlar:

"Bartın'da büyük bir facia yaşanmış, 41 kardeşimiz yaşamını yitirmiştir. Bir daha böyle facialarından yaşanmaması için önlemler alınacaktır. Acılı ailelerin ve Türk milletinin başı sağ olsun. 

"Adayımız Sayın Erdoğan'dır"

Türk milletinin dirliği, birliği ve ülkemizin global güç mertebelerine erişmesi maksadıyla geceyi gündüze katan ittifakımız oldukça yıkılmamızı ve yenilmemizi bekleyenler her daim hüsranla tanışacaktır. Bundan asla kaçamazlar. Tüm yollar 2023 seçimlerine çıkmaktadır. Sizlerin iradesi, aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Zaman yaklaşmakta, çember daralmaktadır. Bizim cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır. 

Ülkemiz, enerjinin ağırlık merkezine konuşlanmaktadır. Ülkemizin başarısı, dürüst, dengeli ve çok boyutlu dış siyasetin mahsulüdür.

"CHP rehin alınmıştır"

Haçlıların günümüzdeki ortakları zillet ittifakıdır. Ecdadımızın bizlere bıraktığı emanetleri yağma peşinde koşan zihniyet, CHP'yi ele geçirmiş, kafese sokmuş, boyunduruk altına almıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP rehin alınmıştır. Bu parti, kuruluş tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden tamamıyla kopmuştur. HDP'ye bakanlık vereceği söyleyen bugünkü CHP'dir, FETÖ'ye el uzatan bugünkü CHP'dir, terörle mücadeleye karşı olan bugünkü CHP'dir, ülkemize düşman olanlarla düşüp kalkan bugünkü CHP'dir. Atatürk hayatta olsaydı, şu anki CHP yönetiminin bir an dahi gözünün yaşına bakmaz, alayını birden kovar, kulaklarından tutup kapının önüne koyardı. 

"Zillet ittifakı emperyalizmin maşasıdır"

CHP Genel Başkanı ABD'ye gitti. New York'ta sokağa indi. Gizemli toplantılar gerçekleştirdi. Pensilvanya istikameti üzerinde sekiz saat boyunca ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu'nun bu ziyareti A'dan Z'ye şaibelidir. Ne sözü aldı, ne sözü verdi? Cumhurbaşkanlığı adayı için kiminle temas kurdu? İzin ve icazet amacıyla hangi kapılara gittiğini az çok tahmin ediyoruz. Zillet ittifakı emperyalizmin maşasıdır."

Yorumlar (0)