Ali Babacan'dan cumhurbaşkanı adayı açıklaması!

Partisinin Uşak İl Başkanlığı binasının açılış töreni için kente giden Ali Babacan, halka hitap ettikten sonra kurdeleyi kesti. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayına ilişkin açıklamada bulundu.

SİYASET 10.08.2022, 10:43 Hakan Öksüz
Ali Babacan'dan cumhurbaşkanı adayı açıklaması!

DEVA Partisi Uşak İl Başkanlığı binasının açılış töreni için kente gelen Ali Babacan, esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, açılışın yapılacağı binaya gitti. Burada halka hitap eden Babacan, "Uşak'taki ekibimiz oldukça genç. Türkiye'nin her kentinde il başkanlarımız göreve başladı. Toplamda 720 ilçe başkanımız da görevini ciddiyetle yürütüyor." dedi.

"Hayatından memnun olana rastlamadık"

Vatandaşların sorunlarını dinlemek için Türkiye'yi gezdiklerini belirten Babacan, "Problemleri, Ankara'dan tespit edemezsiniz. Ülkeyi gezmeniz gerek. Çözümden önce sorunları anlayacaksınız. Herkesle dertleşiyoruz. Şu ana kadar hayatından memnun olan birine maalesef rastlamadık. Herkesin derdi var." ifadelerini kullandı.

"Altılı masanın tek gündemi cumhurbaşkanı adayı değil"

Konuşma sonrası il başkanlığı binasının açılışını yapan Babacan, güncel siyasete ilişkin konularda gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Millet İttifakı'nın üyesi olan altı partinin, çeşitli konuları gündemine aldığını belirten Ali Babacan, "Altılı masanın tek gündemi cumhurbaşkanı adayı değil. Gündemimizde sadece bu varmış gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor. Bu tuzağa düşemeyiz. İlk etapta parlamenter sisteme geçiş için yapılacakları çalışacağız. Seçime yakın bir tarihte de adayı belirlemek için toplanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)