Cumhurbaşkanlığı adaylığına Fazıl Say'dan çok konuşulacak isim önerisi...

Millet ittifakının seçim çalışmaları sürerken Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı şu ana kadar netleşmedi. Geçtiğimiz hafta bir televizyon programına katılan CHP Grup Başkanvekili Veli Ağbaba, “Topu çevirmeden söylüyorum bizim adayımız Bay Kemal” açıklamasını yapmıştı. Aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı için Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu’nun isimleri de geçiyor. Bu tartışmalara katılan ünlü müzisyen Fazıl Say, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak İlber Ortaylı’yı önerdi. 

GÜNDEM 08.08.2022, 13:31 08.08.2022, 16:29
Cumhurbaşkanlığı adaylığına Fazıl Say'dan çok konuşulacak isim önerisi...

CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan altılı masanın adayının kim olacağı merak konusu oldu. 

Fazıl Say’dan “İlber Ortaylı” önerisi

Toplumun her kesimini kucaklayacak bir aday üzerinde tartışmalar devam ederken ünlü piyanist Fazıl Say'dan ilginç bir öneri geldi. 

Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak İlber Ortaylı ismini öneren Fazıl Say, “Ortak aday olarak İlber Ortaylı olsa iyi olurdu.” sözlerini kullandı. 

Aday tartışmaları devam ediyor

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olacağı tahmin edilirken, bu konuda tartışmalar devam ediyor. Mitinglerde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, adayın kendisinin olacağının sinyallerini vermişti. Kısa süre içinde Millet ittifakı adayının belli olması bekleniyor.

Yorumlar (0)