Akşener: Kanırtarak normları ortadan kaldırıyorlar

İYİ Parti lideri Akşener, güvenlik soruşturması ile ilgili Meclis’te görüşülen teklife yönelik, “Sürekli olarak normlar ortadan kaldırılıyor. Bu defa kanırtarak yapılan bir iş” açıklamasında bulundu.

SİYASET 02.04.2021, 16:26 03.04.2021, 17:37
Akşener: Kanırtarak normları ortadan kaldırıyorlar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partiye katılan Lütfü Yılmaz’ı ziyaret ettikten sonra, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

İkili görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin aleyhinde konuşmadıklarını ifade eden Akşener, “Hiçbir şey konuşmadık. ‘Ekonomiyi konuşmak lazım’ diye konuştuk” diye konuştu.

‘Sonuçları vahim olacak’

Meclis’te güvenlik soruşturması kanun teklifinin görüşüldüğünü hatırlatan Meral Akşener, bunun neticelerinin vahim olduğuna işaret ederek, “Sürekli olarak normlar ortadan kaldırılıyor. Bu defa kanırtarak yapılan bir iş” değerlendirmesinde bulundu.

‘Şentop da tüy dikti’

Normun kaide, kural ve kanun olduğunu ifade eden Akşener, “Norm kavgayı önler. Sürekli olarak bu normlar ortadan kaldırılıyor. Meclis Başkanı Şentop, ‘Montrö’den de çıkabiliriz’ diye tüy dikti” açıklamasında bulundu.

Mansur Yavaş’la ayaküstü görüşme

Öte yandan ArtAnkara’yı ziyaret eden Meral Akşener’e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Akşener jest olarak, fuar ziyareti kapsamında bir tablo aldı. 

Yorumlar (0)