Arazi anlaşmazlığı kavgasında kan aktı: 1 ölü, 2 yaralı

Batman’da meydana gelen olayda arazi anlaşmazlığı yüzünden silahlı kavgaya tutuşan şahıslar ortalığı kan gölüne çevirdi.

GÜNDEM 02.04.2021, 16:28 03.04.2021, 17:35
Arazi anlaşmazlığı kavgasında kan aktı: 1 ölü, 2 yaralı

Arazi anlaşmazlığı üzerine başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar birbirine kurşun yağdırdı.

Sözlü tartışma silahlı kavgaya döndü

Batman Dörtyol Bulvarı'nda cereyan eden olayda arazi yüzünden tartışmaya başlayan iki grup şahıs bir süre sonra anlaşamayınca tartışmanın seyrini silahlı kavgaya çevirdi.
Silahların ateşlenmesi üzerine 3 kişinin yaralandığı arazi kavgasında yaralılardan biri olay yerine gelen trafik polisinin yoğun gayretlerine rağmen kurtarılamayarak can verdi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Silah seslerinin ardından silahlı kavganın yaşandığı bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla yerde yaralı halde yatan şahıslar ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı. Ancak ilk müdahalesini trafik polisinin olay yerinde yaptığı Süleyman Yel isimli vatandaş daha sonra kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaşanan silahlı kavganın ardından olayda kullanılan bir silah bir aracın altına atılmış vaziyette bulunurken silahı kullananların ise ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdiği öğrenildi.

2 kişinin yaralandığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavga sonra Batman polisi olaya ilişkin gemiş çaplı inceleme başlattı.

Yorumlar (0)