AK Partili vekil, Ayasofya'da mı korona oldu?

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'ye görülen semptomlar dolayısıyla yapılan Covid-19 testinin sonucu pozitif çıktı.

SİYASET 29.07.2020, 12:48
AK Partili vekil, Ayasofya'da mı korona oldu?

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testinin sonucunun pozitif çıktığı bildirildi.

Yazılı açıklama yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, yeni tip koronavirüs semptomlarından bazılarının kendinde görüldüğünü, bu nedenle Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testi yaptırdığını kaydetti.

Covid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını belirten AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, bunun üzerine Hatay Devlet Hastanesi'nde gözetim altına alındığını, yeni tip koronavirüsün sağlığını olumsuz anlamda etkileyecek ağır belirtiler göstermediğini ve kendini iyi hissettiğini bildirdi.

Yeni tip koronavirüsün kendisine Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde bulaştığı, orada maske ve sosyal mesafe gibi kurallara riayet edilmediği şeklindeki iddiaları kesin dille yalanlayan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin içerisine alınan herkesin Covid-19 testine tabi tutulduğunu ve testi negatif olanların içeri alındığını, Covid-19 önlemlerinin uygulanması konusunda hassasiyetin en üst düzeyde tutulduğunu vurguladı.

Sağlık durumu ile ilgili endişeye yer olmadığını, yakın çevresinde bulunan herkesin testlerinin sonucunun negatif çıktığını da açıklayan AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Allah'ın izniyle ve sizlerin dualarıyla en yakın zamanda bu hastalığı atlatacağız. Ülkemize, Hatay'ımıza ve değerli hemşehrilerimize hizmet etmeyi de sürdüreceğiz."

Yorumlar (0)