Ahmet Ersagun Yücel'e kritik görev!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurmay kadrosunda bulunan ve partinin en önemli isimlerinden olan Ahmet Ersagun Yücel ile Nihal Ağca, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde kritik bir göreve getirildi.

SİYASET 18.06.2019, 18:03 18.06.2019, 18:11
Ahmet Ersagun Yücel'e kritik görev!

31 Mart yerel seçimlerine Millet İttifakı ismiyle giren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti'de ittifakı sağlamlaştıran adımlar atılmaya devam ediliyor.

İYİ Parti'nin önemli isimlerinden olan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kurmayları arasında yer alan eski TAV Havalimanları Holding Genel Sekreteri Ahmet Ersagun Yücel ile İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Nihal Ağca, İzmir Büyükşehir Belediyesinde kritik konumlara getirildiler.

31 Mart Yerel Seçimler sonrası İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Tunç Soyer'in kritik atamaları arasında şu ana kadarki en önemli atama olarak görülen hamlenin, iki parti arasındaki hukuku daha da güçlendirdiği belirtiliyor.

İki önemli genel müdürlük

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in en güvendiği, parti kuruluşundan bu yana yakın çalışma ekibinde yer alan ve karar mercinde bulunan isimlerden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden İZBELCOM A.Ş.'nin genel müdürlük koltuğuna otururken, İYİ Parti kurucularından ve aynı zamanda İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi olan Nihal Ağca ise, ÜNİBEL A.Ş.'ye genel müdür olarak atandı.

Yorumlar (2)
şeref eren 5 yıl önce
Ersagun Bey' i kutlar , başarılar dilerim
Zeki ve Dilek AKIN VE AKIN AILESI 5 yıl önce
Heriki kardeslerimize yeni atamalar ve gorevleri hayirli ugurlu olsun.Allah muvaffak eylesin.Basarilar dileriz