Yedinci Koğuştaki Mucize Filmi hangi kanalda yayınlanacak? 7. Koğuştaki Mucize

Yedinci Koğuştaki Mucize filmi hangi kanalda yayınlanacak? Sinemalarda rekorlar kıran 7. Koğuştaki Mucize filmi televizyonda ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yedinci Koğuştaki Mucize filmi kanalı sizler için derledik. Yedinci Koğuştaki Mucize filmi için büyük bir savaş var ancak..

MEDYA 15.10.2019, 22:18 23.10.2019, 13:33
Yedinci Koğuştaki Mucize Filmi hangi kanalda yayınlanacak? 7. Koğuştaki Mucize

Yedinci Koğuştaki Mucize filmi hangi kanalda yayınlanacak? Sinemalarda rekorlar kıran 7. Koğuştaki Mucize filmi televizyonda ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yedinci Koğuştaki Mucize filmi kanalı sizler için derledik. Yedinci Koğuştaki Mucize filmi için büyük bir savaş var ancak.

Yedinci Koğuştaki Mucize filmi rekor kırıyor

Boxoffice verilerine göre ilk 3 gün Ekim ayının en iyi, tarihin en iyi drama açılışını yapan Yedinci Koğuştaki Mucize filmi sinemalardan gelen bilgiye göre rekor kırmaya devam ediyor. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya gibi yıldız isimlerin yer aldığı film hafta içi de rekor kıracak gibi görünüyor.

7. Koğuştaki Mucize filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Sinemalarda izlenme rekorları kıran film için kanalı da merak ediliyor. Özellikle Televizyonda hangi kanalda yayınlanacağı merak edilen film için TV8 ve Fox TV arasında büyük bir savaş var. Ancak film vizyona girmeden önce Acun Ilıcalı tarafından satın alındığı iddia edildi. 7. Koğuştaki Mucize TV8 ekranlarında, son dakika bir sürpriz olursa FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Yedinci Koğuştaki Mucize filmi 10 hafta daha sinemalarda olacak. 

Yorumlar (0)