Elazığ'da korkutan fabrika yangını

Elazığ'da, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik fabrikasında çıkan yangına ekipler müdahale etti.

YAŞAM 15.10.2019, 22:16
Elazığ'da korkutan fabrika yangını

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi'ndeki plastik fabrikasının stok bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın kısa sürede büyüdü. 

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri gönderildi.

Ekiplerin çok sayıda yangın söndürme aracıyla müdahale ettiği yangın, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Organize Sanayi Bölgesi'nde plastik ürün imalatı yapan fabrikada, 2 yıl önce de yangın çıktığı bildirildi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Suat Öztürk, olay yerinde incelemeler yaptı.

Kaldırım, yaptığı açıklamada, fabrikada talihsiz bir yangın çıktığını, yangında can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Tüm ekiplerin yangına kısa sürede müdahale ettiklerini belirten Kaldırım, fabrikada 2 yıl önce de yangın çıktığını hatırlattı.

Vali Kaldırım, "Tekrar talihsiz bir olay yaşandı. Üretim ve ham madde stok yerini ayırmış, tedbir alınmıştı. Allah başka kaza bela vermesin. Keşke olmasaydı ama ekiplerimiz, anında gerekli müdahaleleri yaptı. Yangının ana binaya, fabrikaya geçmesini engellediler. Ham madde zarar gördü, o da inşallah telafi edilir. Cana bir şey olmasın. Allah daha beterinden korusun. Buradan bütün ekiplere teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)