Survivor'ı kazanamayan Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya dava mı açtı?

Bu sezon düzenlenen "Survivor All Star" yarışmasında üçüncü olan ancak 3 milyon liralık araba ödülünü kazanan oyuncu Batuhan Karacakaya'nın, Acun Ilıcalı'ya dava açtığı öne sürüldü. İddialara göre belgeleri mahkemeye sunan Batuhan, araba yarışmasının üzerinden bir ay geçtiğini ancak henüz ödülünü teslim alamadığını belirtti.

MEDYA 03.08.2022, 09:57 03.08.2022, 16:19 Hakan Öksüz
Survivor'ı kazanamayan Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya dava mı açtı?

Oyuncu Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı tarafından 2021 yılında yapılan "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" yarışmasına katılmış ve seyircilerin favorilerinden biri olmuştu. Milyonları ekran başına kilitleyen Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteri ile hafızalarda yer eden Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinin Dündar Bey'i olmuştu.

Bu sezon çok yaklaştı ancak kazanamadı

Katıldığı ilk Survivor'ı 7'nci sırada bitiren Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'nın özel davetiyle bu yıl düzenlenen "Survivor All Star" yarışmasında da yer aldı. Sezon boyunca şampiyonluk iddiasını yineleyen Batuhan Karacakaya, son 3 yarışmacı arasına girdi ancak üçüncü oldu. Finalde aldığı oylarla Adem Kılıççı'yı geçen Nisa Bölükbaşı, Survivor 2022'nin şampiyonu oldu.

Şampiyon olamadı, 3 milyon liralık araba kazandı!

Oyuncu Batuhan Karacakaya her ne kadar yarışmadan kupa ile ayrılamasa da araba ödülünü kazandı. Son 8 yarışmacı arasında yapılan oyunda galip gelen Batuhan, 3 milyon liralık otomobilin sahibi oldu. 

Belgeleri mahkemeye sunduğu iddia edildi!

Finalde Nisa Bölükbaşı'nın kazanması üzerine Batuhan ile annesi, Twitter'dan tepki gösterdi. Survivor'ın en tartışmalı finallerinden biri geride kalırken, Batuhan'ın araba ısrarı sürdü. Yarışmada kazandığı arabayı henüz alamayan Batuhan Karacakaya'nın, Acun Ilıcalı hakkında dava açtığı iddia edildi. Kendisine verilen belgeleri mahkemeye sunan Batuhan, arabayı kazanmasının üzerinden 1 ay geçtiğini ancak henüz teslim alamadığını bildirdi.

Yorumlar (0)