Efsane komedi dizisi How I Met Your Mother için heyecanlandıran gelişme!

Dokuz sezon boyunca efsane komedi dizileri arasında kendine yer bulan ‘How I Met Your Mother’ hayranlarına müjde geldi! Efsane dizisinin devam dizisi için onay çıktı. Başrolünde Hilary Duff’un olacağı ‘How I Met Your Father’ dizisi çekilecek.

MEDYA 22.04.2021, 10:04 23.04.2021, 11:11
Efsane komedi dizisi How I Met Your Mother için heyecanlandıran gelişme!

2005 yılında başlayan ve final bölümünü 2014 yılında yayınlayan efsane komedi dizisi ‘How I Met Your Mother’ hayranlarına, büyük müjde geldi! Dizinin yapımcılarının anlaştığı dijital platformdan onayın çıkmasıyla beraber, dizinin devam serisinin yapılmasına karar verildi. Devam dizisinin adı ise ‘How I Met Your Father’ oldu. Dizinin başrolünde ise Hilary Duff olacak. Dizinin yeni serisi için daha önce de pilot bölümü sunulmuş, ancak dizi onay alamamıştı.



Bu kez bir anne, eşiyle tanışmasını anlatacak

Duff’ın canlandıracağı ‘Sophie’ karakteri, oğluna babası ile nasıl tanıştıklarını anlatmaya başlayacak ve hikaye, 2021yının tam ortasında bir arkadaş grubunun hikayesiyle başlayacak. Hatırlanacağı üzere ‘How I Met Your Mother’ dizisinin final bölümünde, dizinin hikayesinin geçtiği MacLaren's Pub mekanında da bu arkadaş grubunu izleyiciler görmüştü.



How I Met Your Mother’ın yaratıcıları olan Carter Bays ve Craig Thomas’In yönetici yapımcı olarak görev alacağı projede, dizinin başrol oyuncusu Hilary Duff’da yapımcılardan bir tanesi olacak. Dizinin hikaye yaratıcıları arasında Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger da bulunuyor.



Efsane komedi dizileri arasında bulunuyor

Dizide oynayacağı için büyük heyecan duyduğunu belirten Hilary Duff, ayrıca How I Met Your Mother dizisinin de büyük bir hayranı olduğunu söylüyor. Rolü canlandırmak için sabırsız olduğunu söyleyen Duff, serinin devamı için kendisine güven duyulduğu için onur duyduğunu da söylüyor. ‘How I Met Your Mother’ dizisinin başrolünde, kızı ve oğluna annesiyle nasıl tanıştıklarını ve en iyi dört arkadaşıyla ilişkisini anlatan Ted’i canlandıran Josh Radnor bulunuyordu. Dizideki diğer rolleri ise Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders ve Jason Segel canlandırıyordu. 

Yorumlar (0)