Özel: “Boyatmadım, kestirdim”

31 Mart seçimlerinin ardından ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat geçirip yıllardır taktığı gözlüğünden kurtulan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in saçlarını da boyattığı iddia edildi. Yeni imajıyla ilgili çıkan soruları cevaplayan Özel, “Saçlarımı boyatmadım, sadece kestirdim. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış, kırlarım duruyor” dedi.

GÜNDEM 21.04.2024, 12:28 22.04.2024, 09:17 Melina Ay
Özel: “Boyatmadım, kestirdim”

31 Mart yerel seçim sürecinde belediye başkan adaylarıyla birlikte yoğun bir tempo içinde çalışan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimlerin ardından ardı ardına operasyonlar geçirdi.


Saçlarını boyadı iddiasına yanıt

Özgür Özel'in katıldığı etkinliklerde bir imaj değişikliğine daha gittiği dikkatlerden kaçmazken, başarılı siyasetçinin saçlarını boyattığı ileri sürüldü. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, hakkında çıkan boyatma iddiasına yönelik, “Saçlarımı boyatmadım, sadece kestirdim. Kestirdiğim gün wax sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış, kırlarım duruyor” cevabını verdi.

2 farklı ameliyat oldu

Özel, 5 Nisan'da ses tellerinden, 7 ve 8 Nisan'da ise gözlerinden mercek ameliyatı geçirdi. Bu operasyonlar sayesinde uzun yıllardır kullandığı gözlüklerden kurtuldu ve dikkat çeken bir değişim yaşadı.

Yorumlar (0)