Vuslat 14 Ekim neden yok? Vuslat TRT 1 Yayın akışı neden yok

Vuslat 14 ekim neden yok? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi 14 Ekim pazartesi akşamı yayın akışından çıkartıldı. Vuslat hangi gün yayınlanacak. TRT 1 ekranlarında rekorlar kıran Vuslat 14 Ekim neden yayınlanmayacak.

MAGAZİN 14.10.2019, 20:48
Vuslat 14 Ekim neden yok? Vuslat TRT 1 Yayın akışı neden yok

Vuslat 14 ekim neden yok? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisi 14 Ekim pazartesi akşamı yayın akışından çıkartıldı. Vuslat hangi gün yayınlanacak. TRT 1 ekranlarında rekorlar kıran Vuslat 14 Ekim neden yayınlanmayacak.,

Vuslat bu akşam var mı yok mu ne zaman?

TRT 1 ekranlarında rekorlar kıran Vuslat dizisi bu akşam neden yayınlanmıyor. Vuslat yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Ekranlarda rekorlar kıran Vuslat dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanmama kararı aldı. Milli maç nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor ancak Seksenler dizisi yeni bölüm yayınlama kararı aldı. Seksenler bu akşam ekranlarda olacak ve daha sonra her hafta 18:00'de yayınlanacak. Milli maç öncesi Seksenler yayınlanacak hemen ardından milli maç ekranlarda olacak. 

TRT 1 yayın akışı Vuslat neden yok?

TRT 1 yayın akışından çıkartılan Vuslat, Fransa Türkiye maçı nedeniyle ekranlarda olmayacak. TRT 1, 14 Ekim 2019 pazartesi günü yayınlanmayacak. İlk olarak Seksenler yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Hemen ardından TRT 1 ekranlarında Fransa Türkiye maçı yayınlanacak. Vuslat ekranlarda olmayacak ve yeni bölümüyle haftaya kaldığı yerden devam edecek.

Vuslat 21 Ekim pazartesi günü yeni bölümüyle TRT 1'de. 

Yorumlar (0)