Usta oyuncu Işıl Yücesoy'un torun mutluluğu!

Oyunculuğu ve şarkılarıyla sektöre adını yıldız harflerle yazdıran usta sanatçı Işıl Yücesoy, anneanne oldu. Kızı Meneviş Cılızoğlu’nun çocuğunu kucağına alan Yücesoy, adeta torun hasretini gidererek büyük bir mutluluk yaşadı. Erkek torunu için onu çok beklediğini belirten Yücesoy, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 08.05.2021, 13:20 09.05.2021, 15:11
Usta oyuncu Işıl Yücesoy'un torun mutluluğu!

Söylediği şarkılarla kulaklarda yer edinen, ayrıca oyunculuk performansıyla pek çok dizi ve filmlerdeki performansı unutulmayan usta sanatçı Işıl Yücesoy, bugünlerde büyük bir mutluluk yaşıyor. Geçtiğimiz Mart ayında Amerika Birleşik Devletleri’ne giden Yücesoy, kızı Meneviş Cılızoğlu’nun bebeğinin doğumuyla büyük bir mutluluk yaşadı.



2016 yılında Hüseyin Deniz Öztürk ile dünya evine giden Cılızoğlu, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Daha önce kızının hamileliğini büyük bir heyecanla duyuran usta sanatçı Işıl Yücesoy, bu kez de torununun doğumunu duyurdu.
 


Torununa ‘Anneanne seni çok bekledi’ diyerek seslendi 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yücesoy, kızının ve torununun sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. İkisinin de iyi olduğunu açıklayan, torunu ile beraber bir video çekti. Ailesinin ‘Ozan’ adını verdiği minin erkek bebek, anneannesi Işıl Yücesoy’un kucağında sempatik halleriyle beğeni topladı. Paylaşımına ‘Bin şükür, binlerce şükür’ diyerek not bırakan Yücesoy, videoda torununu ‘Anneanne seni çok bekledi’ diyerek sevdi. 



Hem müzikal hem oyunculuk kariyeri var

2 Ekim 1945 tarhinde Kırklareli’nde dünyaya gelen Işıl Yücesoy, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Devlet Tiyatroları’nda oyunculuğa başlayan Yücesoy, “Dokuz Sütuna Sekiz Manşet" dizisiyle televizyon hayatını başlattı. Bu sırada müzik kariyerinde de hızlı bir başlangıç yapan Yücesoy, 1975 yılında üç tane 45’lik çıkardı. Üvey Baba dizisinin ardından rol aldığı Çemberimde Gül Oya dizisindeki rolüyle seyircinin sevdiği Yücesoy, daha sonra Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk, Yol Arkadaşım, Aşk ve Mavi gibi dizilerde rol aldı. Çağan Irmak’ın yönettiği ‘Unutursam Fısılda’ filminde rol alan Yücesoy, ‘Zamansız’ adlı albümle müzik kariyerine de geri döndü. ‘Ya Seninle Ya Sensiz’, ‘Ne Var Ne Yok’, ‘Ağlarım’ ve ‘Hayat Herkese Aynı’ en bilinen şarkıları arasındadır. 

Yorumlar (0)