Turabi: Beş parasız günlerime döndüm

Survivor'da 2 kez şampiyon olan, ABD'de 2019'da katıldığı bir yarışmayı kazanan ve "Kertenkele" adlı dizide oyunculuk yapan Turabi Çamkıran, beş parasız kaldığını söyledi. Hastaneye düşen Turabi, son olarak Acun Ilıcalı'nın da bulunduğu bir kareyi paylaşarak yaşadıklarını anlattı.

MAGAZİN 24.08.2023, 11:35 24.08.2023, 11:59 Hakan Öksüz
Turabi: Beş parasız günlerime döndüm

Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, zor günler yaşıyor. Survivor'da 2 kez şampiyon olduktan sonra 2019'da ABD'de gerçekleştirilen "War of the Worlds" yarışmasında şampiyonluk elde eden Turabi, geçirdiği kaza nedeniyle hastaneye düştü.

Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Turabi, "Beş parasız kaldım." dedi. Şampiyonluğa ulaştığı yarışmalardan ciddi miktarda para kazanan Turabi Çamkıran, artık niyetinin "emeklilik" olduğunu söyledi.

"Parayı aileye ve dostlara verdim, ticarette batırdım"

Çok yorulduğunu ve kendisini heyecanlandıracak bir teklif gelmediği sürece hiçbir yarışmaya katılmayacağını açıklayan Turabi, "Gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Bu paralar yüzünden kaybettiğim çok insan da oldu. Paranın bir kısmı dostların dertlerine, bir kısmı ailenin borçlarına gitti. Bir kısmını da ticarette batırdım. Sağlığımı düzeltmek içinde kötü gün parasını kullanıyorum." ifadelerini kullandı.

"1 milyon dolar ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız..."

Yarışmadan önceki beş parasız haline geri döndüğünü söyleyen Turabi, "Bundan sonra bir yarışmada şampiyon olursa o parayı bağışlayacağım. Gerçekleştiremediğim hayalim kalmadı. Bundan sonra hayallerini gerçekleştirmek isteyen kardeşlerime destek vereceğim. Dünyanın her yerindeki yarışmalar için koçluk yapacağım. 2024 yılında 1 milyon dolar ödüllü yarışmaları kazanmak istiyorsanız çalışmalara başlayın." vurgusunu yaptı.

Hastane yatağından paylaşmıştı

Hastaneden önceki hafta paylaştığı fotoğrafta yaşadıklarını anlatan Turabi, "Paylaştığım açık seçik şeyler ve çılgın hayat tarzı, bunları başıma getirdi. Sağ kalırsam evleneceğim. 2024 bitmeden çoluk çocuğa karışmak istiyorum. Mütevazı olacağım. Hayat kısa, kalbini kırdıklarımdan özür dilerim." notunu eklemişti.

Yorumlar (0)