"Trump seçilince depresyona girdim"

"Desperate Housewives" (Umutsuz Ev Kadınları) dizisiyle ünü dünya çapına yayılan güzel yıldız Eva Longoria, Donald Trump ABD başkanı olduğunda depresyona girdiğini itiraf etti.

MAGAZİN 12.11.2019, 09:23
"Trump seçilince depresyona girdim"

Desperate Housewives dizisiyle şöhretini arttıran Latin kökenli oyuncu Eva Longoria, Trump ABD başkanı seçildiğinde depresyona girdiğini söyledi. "Ama pes edemezsin" diyen Longoria, yönetimde çeşitliliği sağlayabilmek için çalıştığını belirtti.

ABD'li oyuncu Eva Longoria, seçim sonuçlarının açıklanması ardından başından geçenleri aktardı: “Kafamı kuma gömdüm. Yaklaşık iki yıl ara verdim. Ama pes edemezsin. Bu nedenle yönetimin görünümünü değiştirecek insanların seçilmesine yardımcı olmaya katıldım.” Kongre üyesi olmak için aday olup olmayacağı sorulduğunda ise güzel oyuncu, "sıradan vatandaşların gücüne" dikkat çekerek:  “İnsanlar değişim yaratmak için politikacı olmak gerektiğini düşünüyor. Bu bir efsane. Herhangi biri olabilirsiniz. Endişeli bir anne olup, kayda değer bir değişim yaratabilirsin.” ifadelerini kullandı.

Trump yönetiminde olan ABD'deki mevcut siyasi koşulları "Latinler için korkunç bir zaman" olarak nitelendiren güzel yıldız, Latinlerin kötü gösterildiğini söyledi. ABD sınırında bulunan göçmenlerin yaşam koşullarıyla yakından ilgilendiğini söyleyen Longoria, göçmen çocukların ailelerinden ayrılmaması için çalıştığını belirtti.

Hem oyunculuk yapan hem de yönetmen koltuğuna oturan Eva Longoria, 2020 yılında gösterime girecek olan iki Hollywood filminin yönetmenliğini yapan ilk Latin olacak.

Yorumlar (0)