“Tom Hanks kırmızı halıda kavga etti”: Fotoğraflar gerçeği yansıtır mı?

Ünlü oyuncu Tom Hanks, "Asteroid City" filmindeki başrol performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Cannes Film Festivali'ndeki prömiyerinde, eşi Rita Wilson ile birlikte kırmızı halıda boy gösteren Hanks, tartışmalara neden olan fotoğraflarıyla gündemde yer aldı. Ancak, eşi Wilson, olayın gerçek yüzünü açıklığa kavuşturdu.

MAGAZİN 25.05.2023, 10:50 25.05.2023, 10:53
“Tom Hanks kırmızı halıda kavga etti”: Fotoğraflar gerçeği yansıtır mı?

Ünlü aktör Tom Hanks, Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında sergilediği sakin duruşunu kaybetmiş görüntülere yansıyan fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu olay, Oscar ödüllü oyuncunun neyin neden olduğu konusunda merak uyandırdı.

“Buna 'Seni duyamıyorum, insanlar bağırıyor' diyalogu deniyor"

Ünlü oyuncu Tom Hanks ve eşi, şarkıcı Rita Wilson, Cannes Film Festivali'ndeki kırmızı halıda başka biriyle konuşurken gerginlik ve öfke dolu yüz ifadeleriyle objektiflere yakalandı. Fotoğraflar, çift arasında bir tartışma yaşandığı iddialarını gündeme getirdi. Ancak, olaya ilişkin açıklama yapan Rita Wilson, durumu netleştirdi.

Gündeme gelen fotoğraflardan bazılarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan Wilson, "Buna 'Nereye gitmemiz gerekiyor?’, 'Ne dedin?', 'Seni duyamıyorum, insanlar bağırıyor' diyalogu deniyor" şeklinde not düştü. Ünlü şarkıcı ifadelerine şu şekilde devam etti: "Ancak bu hikaye hiçbir şekilde satmaz! Güzel denemeydi. Harika bir zaman geçirdik! Şimdi didin ve Asteroid City'yi izleyin"

Rita Wilson ve Tom Hanks’in bu fotoğrafları her ne kadar tartışmaya bağlı gibi görünse de gerçeklerin sadece gürültülü ortamda konuşmanın zorluğu olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)