Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin çocuklarının hastalığı ne? Dermoid kist nedir?

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin 5 aylık bebekleri ameliyata alındı

MAGAZİN 31.10.2019, 13:37 31.10.2019, 15:39
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çiftinin çocuklarının hastalığı ne? Dermoid kist nedir?

Oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı.


Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi 13 Şubat'ta yurt dışında nikah masasına oturdu. Mayıs ayında ilk çocuklarını kucaklarına alan çiftin 5 aylık bebekleri, kafasında bulunan kistten dolayı bugün ameliyata alındı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, kafasında kist bulunduğu için 5 aylık bebekleri ameliyata alınan çift,hastanede oğullarının ameliyattan çıkmasını bekliyor. Almeda Abazi, geçtiğimiz aylarda eşi Tolgahan Sayışman'la kamera karşısına geçen oğlu için "Oğluma nazar değdi" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Çift, hastane koridorunda çocuklarının ameliyattan çıkmasını bekliyor.

EFEHAN BEBEĞİN DURUMU İYİ
Kafasında dermoid kist olduğu için ameliyata alınan Efehan bebeğin ameliyattan çıktığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OĞLUYLA KAMERA KARŞISINA GEÇMİŞTİ
Tolgahan Sayışman ve çocuk oyuncu Emir Özyakışır'ın rol aldığı Şampiyon dizisi yakın zaman sonra TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sayışman, dizide oğlu Güneş için ringlere dönmek isteyen Kafkas lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı'nı oynuyor. Dizide Güneş'in bebekliğini, Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi'nin 3.5 aylık oğlu Efehan canlandırmıştı. İki gün süren çekimlerde Efehan bebek, babasıyla birlikte ilk kez kamera karşısına geçmişti.


DERMOİD KİST NEDİR?
Dermoid kist, iyi huylu ve küçük boyutlu olan kist türüdür. Kistlerin orantıları genellikle 2 cm, 3 cm veya 30 cm'ye varan boyutlardadır. Hastalıkta erken teşhis önem taşımaktadır. Kistin fark edildiği ilk anlarda hekime başvurulması son derece önemlidir. İçerisinde yağ bezesi, saç, kıl, tırnak veya sinir dokuları gibi farklı unsurlar bulunabilir. Genellikle içlerinde yoğun şekilde sarı bir sıvı bulunur.

Yorumlar (0)