Survivor başlamadan tartışma başladı! Yiğit Poyraz'dan Turabi'ye ağır gönderme

Survivor 2024 All Star'da yarışacağı açıklanan eski şampiyon Turabi Çamkıran, yaptığı bir paylaşımla yarışmacılara gözdağı vermişti. 2021'de finalde kaybeden Yiğit Poyraz, bu paylaşım üzerine Turabi'ye "dansçı" göndermesinde bulundu.

MAGAZİN 12.11.2023, 15:58 Hakan Öksüz
Survivor başlamadan tartışma başladı! Yiğit Poyraz'dan Turabi'ye ağır gönderme

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star yarışmasında SMS oylaması yapılmayacağını açıklamıştı. İlk defa yapılacak SMS'siz Survivor'ın pek çok yarışmacısı, Ilıcalı tarafından duyuruldu. Yarışmacılar arasında daha önce iki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran ile 2021'de finalde İsmail Balaban'a kaybeden Yiğit Poyraz da vardı.

Turabi: "Hasta yatağımdan kalkıp hazırlanmama değsinler"

Sivri diliyle tanınan Turabi'nin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, yeni sezonunun başlamasına aylar kalan Survivor 2024'teki ilk tartışmanın fitilini yaktı. Sağlık sorununu atlatan Turabi, "Yarışmacılar iyi hazırlansın. Hasta yatağımdan kalkıp Survivor'a hazırlanıyorum. Buna değsinler. Bakalım SMS'siz karşımda ne kadar durabilecekler." paylaşımını yaptı.

Yiğit Poyraz: "Dansçıyı yenmek için direk gerek"

Turabi'ye yanıt, Yiğit Poyraz'dan geldi. Sosyal medya hesabından bir hikaye paylaşan Yiğit Poyraz, isim vermeden Turabi'yi hedef aldı. Turabi'nin eskiden İstanbul'daki bir gece kulübünde dansçı olmasına göndermede bulunan yarışmacı, "Kürekçiyi yenmek için kürek gerek. Dansçıyı yenmek için direk gerek." ifadesine yer verdi.

Yiğit Poyraz'ın göndermesine Turabi'den gelecek yanıt merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)