Survivor'a bir kişi daha dahil oldu: İşte bütün yarışmacılar

Survivor 2024 All Star'ın kadrosuna dahil edilen yeni isim, Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. İşte SMS oylaması olmadan yapılacak Survivor 2024 All Star'ın yeni sezonunda yarışacak isimler...

MEDYA 19.09.2023, 11:56 20.09.2023, 11:14 Hakan Öksüz
Survivor'a bir kişi daha dahil oldu: İşte bütün yarışmacılar

Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star'da yarışacak isimleri sosyal medya hesabından açıklıyor. Bu yıl ilk defa SMS oylaması olmadan yapılacak yarışma nefes kesecek. Instagram'dan bir hikaye paylaşan Ilıcalı, Özgür Tetik'in de Survivor kadrosuna dahil edildiğini duyurdu.

Son şampiyon Nefise de kadroda

Survivor 2024 All Star'ın kadrosunda yarışmanın efsane isimleri var. Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise, kadroya dahil edildi. Son şampiyon Nefise'nin, yarışmanın efsane isimleriyle nasıl mücadele edeceği merak ediliyor.

Önceki gün aynı anda 3 yarışmacıyı açıkladı

Yarışmacıları teker teker açıklayan Acun Ilıcalı, önceki gün 3 yarışmacıyı aynı anda açıkladı. Bu yarışmacılar Yasin Obuz, Gizem Memiç ve Sahra Işık oldu.

3 eski şampiyon da kadroda

Survivor 2024 All Star'ın kadrosunda yarışmanın efsane isimleri var. Survivor'da 2 kez şampiyon olan Turabi Çamkıran'ın yanı sıra eski şampiyonlardan Nihat Altınkaya ve Ogeday Girişken de kadroda.

Yeni sezonda efsane isimler var

Survivor'daki tartışmalarıyla ve ezici performansıyla tanınan Nagihan Karadere, yarışmanın açıklanan ilk ismiydi. Seda Ocak, Damla Can, Sercan Yıldırım, Doğukan Manço, Merve Aydın, Poyraz Yiğit ve Aleyna Kalaycıoğlu da Şubat 2024'te başlaması beklenen Survivor'ın kadrosuna dahil edildi.

Yorumlar (0)