Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialar şaşırttı! Eşyalarını satıyor

Paylaşımlarıyla ve yaptıklarıyla ismini duyuran Şeyma Subaşı’nın eski erkek arkadaşının aldığı hediyeleri sattığı onlar yerine taklit ürün aldığı iddia edildi.

MAGAZİN 21.04.2022, 14:31 22.04.2022, 09:34
Şeyma Subaşı hakkında çıkan iddialar şaşırttı! Eşyalarını satıyor

Sosyal medya üzerinden içerikler üreten aynı zamanda paylaştıklarıyla adını duyuran Şeyma Subaşı için şaşırtan bir iddia öne sürüldü. Acun Ilıcalı'dan aldığı nafakayı Mohammed Alsaloussi’yle sevgili olunca almamaya başlayan Şeyma Subaşı, parasal açıdan zorlu zamanlar yaşadığı için eski erkek arkadaşının kendisine aldığı eşyaları satışa koyduğu söyleniyor. Subaşı'nın ikinci el pahalı eşyalar alan internet sitelerine ve mağazalara birçok aksesuar ve kıyafet satışı yapıp yerine ise taklit eşyalar aldığı belirtiliyor.

Çıkan iddialara isyan etti

Şeyma Subaşı hakkında yapılan haberlerin sonrasında isyan etti. Aktif olarak kullanıcısı olduğu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayı paylaşan Subaşı, “Gözlerimi güne hakkımda ortaya atılan yalan bir haberle açtım. Hazır elime fırsat geçmişken sizlerle harika bir haber vermek istiyorum. Şu ana kadar yaptığım şekilde kıyafetlerimden oluşan parçaları yarın sokak hayvanları için satmak üzere sosyal medya hesabıma koyacağız." dedi.

'Bize verilen aklı güzel şeylere kullanabilsek'

Bu zamana gelene dek kendi eşyalarından herhangi birini şahsı çıkarları için satmadığını ve böyle bir düşüncesinin olmadığına vurgu yapan Subaşı, "Allah da bu duruma hiçbir zaman getirmesin. Son zamanlarda bir şeyler almanın önemli olmadığını daha çok paylaşmanın mühim olduğunu ve bu şekilde dünyaya yaşanabilir hale getirebiliriz. Sürdürülebilirliğin artık daha önde olmasını hep söylüyorum. Herkes bize verilmiş bu mükemmel aklı keşke 'daha yararlı ne yapabilirim' şeklinde düşünüp kullanabilse. Her şeye rağmen hakkımda yapılan yalan haberin zamanlaması için de diğer taraftan sizlere teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)