Selin Ciğerci yeni imajıyla takipçilerini ikiye böldü: 'Annem istedi'

Sosyal medya kullanıcılarının, sarı saçlarıyla görmeye alışık olduğu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yeni görüntüsüyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

MAGAZİN 08.11.2021, 16:35 09.11.2021, 15:58
Selin Ciğerci yeni imajıyla takipçilerini ikiye böldü: 'Annem istedi'

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile evliliğini bitirmesinden sonra imajına ilişkin değişimine yenisini ekledi. Göğüs ve dudak estetiğinin ardından saç renginde de değişikliğe giden Selin Ciğerci, yeni görünüşü ile takipçilerini adeta ikiye böldü.

Boşanmanın ardından yeni değişim

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, sık sık Gökhan Çıra ile olan evliliği ile gündeme geliyordu. Çiftin boşanmasının ardından iş hayatına yoğunlaşan Selin Ciğerci, bu defa fiziksel değişimleriyle gündeme gelmeye başladı.

Fenomen Selin Ciğerci, sarı renkli saçlarını koyu renge boyatarak takipçilerini şaşırttı.

Annesi istedi

Saç rengini değiştiren Selin Ciğerci, sarı saçtan koyu renkli saçlara geçişi annesinin isteği üzerine yaptığını söylerken, Selin Ciğerci’nin yeni görüntüsü takipçilerini adeta ikiye böldü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, koyu saçın Selin Ciğerciye daha fazla yakıştığı görüşünü paylaşırken, bazıları ise eski saç rengini daha fazla beğendiklerini dile getirdi.

Sarı rengiyle uğraşmaktan saçının uzamadığını belirten Ciğerci, bu sebeple saç rengini değiştirdiğini ve bu değişiklikte annesinin etkisinin de olduğunu açıkladı.

Yorumlar (0)