Reklam anlaşması dostluğu bitirdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yakın arkadaşı olduğu bilinen Selin Ciğerci'yi Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Ciğerci ise çok geçmeden karşılık verdi.

MAGAZİN 31.12.2019, 17:11
Reklam anlaşması dostluğu bitirdi

Demet Akalın dün akşam evinde Esra Balamir, Özlem Yıldız Gülşah Saraçoğlu gibi isimlerin de katıldığı bir yılbaşı partisi verdi. Zaman zaman sosyal medya hesaplarından parti sırasında paylaşım yapan Akalın'ın takipçileri, Selin Ciğerci'nin bu partide neden bulunmadığını sordu.

Konuya ilişkin iki taraf da bir açıklama yapmadı. Sonrasında Demet Akalın, Selin Ciğerci'yi Instagram hesabından takip etmeyi bıraktı. Şaşkınlık yaratan gelişmenin ardından Ciğerci'den Akalın'ın bu hamlesine cevap geldi. Tüm sosyal medya hesaplarından Akalın'ı çıkaran Ciğerci "dostluk bitti" söylentilerini kamçıladı.

Tartışmanın fitil Ciğerci'nin kınasında ateşlenmişti

Ekim ayında Gökhan Çıra ile dünya evine giren Selin Ciğerci'nin nikâh şahitliğini Demet Akalın yapmıştı. Fakat kına gecesinde Ciğerci'nin organizasyon firmasıyla reklam konusunda anlaştığının öğrenilmesi Demet Akalın'ı çok kızdırdı. Kınadan paylaştığı tüm hikâyeleri kaldıran Akalın, düğüne gitmekten vazgeçtiğini fakat Selin Ciğerci'nin kendisini arayıp ağladığını, bu nedenle dayanamadığını açıklamıştı.

Yorumlar (0)