Okan Karacan'a şantajlı tehdit: ''Özel görüntülerin elimde!''

Ünlü sunucu Okan Karacan, kimliği belirsiz bir şahıs tarafınca tehdit edildi.

MAGAZİN 08.07.2022, 09:34 12.07.2022, 08:55
Okan Karacan'a şantajlı tehdit: ''Özel görüntülerin elimde!''

Ünlü sunucu Okan Karacan’ın şu aralar başı dertte. Kimliği belirsiz bir kişi, Karacan’ın özel görüntülerini kendisine göndererek yayınlamak ile tehdit etti. Görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından endişe duyan Karacan, hemen savcılığa başvurdu.

Karacan’ın garsonu taciz etti iddia edilmişti

Ünlü sunucu Karacan’ın önceki yıllarda da İstanbul Beşiktaş'ta çalışan bir garsonu taciz ettiği iddia edilmişti. Karacan, her ne kadar iddiaları kabul etmese de hakkında soruşturma başlatılmıştı. Karacan, şimdilerde de kimliği belirsiz bir şahıs tarafından şantaj ve tehditlere maruz kaldı.

"Özel görüntülerin benim elimde"

Moldova’ya ait alan kodu ile yabancı bir numaradan Okan Karacan'a mesaj atan şahıs açıkça ünlü sunucuyu tehdit etmeye başladı. İddialara göre, kimliği belirsiz kişi, Karaca'nın özel görüntülerini ünlü sunucuya göndererek,"Sana ait özel görüntülerin benim elimde" diye şantaj yaptı.

Karacan, şantajcı şahsı engelledi ama olmadı!

Paniğe kapılan Okan Karacan, bunun üzerine ilk olarak şantajcıyı engelledi. Fakat şantajcı bu seferde farklı bir numaradan mesaj atarak Karacan’ı görüntüleri yayınlama tekrar tehdit etti.

Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı

Görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından endişe duyan Karacan, hemen savcılığa başvurdu. Şüpheli şahıs yüzünden huzurunun kaçtığını söyleyen Karacan, şantajcı hakkında da suç duyurusunda bulundu. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)