Milla Jovovich içini döktü

Üçüncü bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu ve model Milla Jovovich, sosyal medya üzerinden takipçilerine içini döktü.

MAGAZİN 18.01.2020, 13:49
Milla Jovovich içini döktü

Jovovich takipçilerine içini döktüğü paylaşımına "Beni tanımayanlar için, üçüncü bebeğimi doğurmak üzereyim." sözleriyle başladı. Milla Jovovich, üçüncü defa hamile olduğu için minnettar olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Bana bu nimeti verdiği için her gün Tanrı'ya şükrediyorum. Bu bebeği doğurmaya hazırım."

Zor günler geçiriyor

Doğumuna yalnızca iki hafta kaldığını söyleyen Milla Jovovich yayınladığı mesajın kalan bölümünde ise yaşadığı zorluklardan bahsetti. Tarih boyunca doğum yapan tüm kadınların da bildiği gibi son ayların zor geçtiğini belirten ünlü oyuncu takipçilerine hamileliğin son aylarıyla ilgili en zor anlarını sordu. Ardından da kendi deneyimlerini anlattı.

Ayak bileklerinin şiştiğini, sırtının ağrıdığını, kalçasının acıdığını söyleyen Jovovich "Her 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum." dedi.

Güzel oyuncu, eğer bebeği, en büyük kızı kadar ağlarsa birkaç sene boyunca gece uykusunu unutacaklarına da değindi.

Milla Jovovich, en ufak bir efor sarf ettiğinde kıpkırmızı kesildiğini, çoraplarını giyerken dahi zorlandığını anlattı.

Takipçileri de yaşadıklarını paylaştı

Kimi takipçisi çok fazla kilo aldığını söyledi, kimi ise ayaklarının şiştiğini. Milla Jovovich'in takipçileriyle dertleştiği fotoğrafı yorum yağmuruna tutuldu. 

İlk evliliğini 1992 yılında Shawn Andrews ile gerçekleştiren güzel oyuncu birkaç ay evli kaldıktan sonra boşandı. Daha sonra 1997 ile 1999 arasında Fransız yönetmen Luc Besson ile evli kaldı.

Şu anki eşi yönetmen Paul W.B. Anderson ile ise 2009 yılında evlendi. Çiftin 12 yaşında Ever ve dört yaşında Dashiel isminde iki kızı var. Jovovich ve Anderson'ın üçüncü bebeklerinin de kız olması bekleniyor.

Yorumlar (0)