Kadir İnanır 22 günün ardından taburcu oldu

Geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucunda acil olarak ameliyata alınan Kadir İnanır 22 gündür tedavisinin sürdüğü Pamukkale Üniversitesi’nden taburcu oldu.

MAGAZİN 12.12.2021, 16:37
Kadir İnanır 22 günün ardından taburcu oldu

Muğla Ortaca’da 20 Kasım tarihinde aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

İnanır’ın beyin damarına pıhtı attığı tespit edildi ve bir süre yoğun bakımda kalmasının ardından nöroloji servisinde özel bir odaya alındı.

Aniden beyin kanaması geçirmişti

İnanır’ın takibi serviste devam ederken aniden beyin kanaması geçirmesi neticesinde acil bir şekilde ameliyat edildi. Başarılı geçen operasyon sonrası tekrar yoğun bakıma alınan İnanır’ın değerlerinin normale dönmesiyle beraber servise çıkarıldı.

Kadir İnanır 22 gündür gözetim altında tutuluyordu. Bugün öğlen saatlerinde taburcu edildi. Dün akşam saatlerinde sevenlerine mesaj verip hastaneden ayrılacağını söyleyen İnanır, pandemi tedbirleri de göz önünde bulundurularak açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Aracından inmeden kısa bir açıklama yaptı

İnanır, Jülide Kurak ile beraber şehirden ayrılıp Muğla Dalaman’daki evlerine doğru yola çıkarken camını açtığı aracından kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Kadir İnanır’ı görmek için aracından inmesini bekleyen kimi hayranları araçtan inmemesine tepki gösterdi.

Hastanede kaldığı ilk günden beri kendisinin sağlık durumuna dair gelişmeleri paylaşan gazetecilere halini hatrını soran Kadir İnanır, “Dar bir alanda karşı karşıya olduğumuzdan böyle bir şey meydana geldi. Her şey için çok teşekkür ederim. Sosyal medyadan benimle ilgili haberlerinizi izledim. Hastaneler insanların tedavi edilmeleri için var ve en kötü günlerinde insanlara sağlık sunan önemli kurumlar.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)