Tekirdağ’da milli sporcu, 18 tonluk tırı vücudundaki halatla çekti 

Tekirdağ’da yaşayan milli powerlifting sporcusu Sadrettin Özbahçeci, izleyenleri hayran bırakan bir performans imza attı. Özbahçeci, bir ucunu vücuduna diğer ucunu tıra bağladığı halatla 18 tonluk tırı 30 metre boyunca çekti. O anlar, kameralara yansıdı. 

SPOR 12.12.2021, 17:10 13.12.2021, 13:38
Tekirdağ’da milli sporcu, 18 tonluk tırı vücudundaki halatla çekti 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan milli powerlifting (güç gösterisi) sporcusu Sadrettin Özbahçeci, inanılmaz denemesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Rusya’da düzenlenenpowerlifting IPL Şampiyonası’nda 300 kg kaldırarak şampiyonluğunu ilan eden Özbahçeci, 2019 senesinde Ukrayna Kiev’de gerçekleştirilen Uluslararası Powerlifting Şampiyonası’nda da 280 kilo kaldırarak dünya şampiyonluğunu ilan etmişti.  



Kendi rekorunu kırdı 

Rakiplerinin rekorunu kırmakla ün yapmış Sadrettin Özbahçeci, bu kez kendi rekorunu kırdı. Kalın bir halatın bir ucunu vücuduna diğer ucunu da 18 tonluk bir tıra bağlayan milli sporcu, 30 metre boyunca tırı çekti. Soğuk terler dökerek tırı çeken Özbahçeci’nin o anları kayda alınırken görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Bu güç gösterisi, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yerini aldı. 

Yorumlar (0)