Johnny Depp’e Amber Heard davasında eski rol arkadaşından destek geldi

Amerikalı ünlü aktör Johnny Depp’ in Amber Heard'e karşı açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası, tüm hızıyla devam ediyor. Son gelişmelere göre, Amber Heard, Johnny Depp ile yaşadığı kavga sonrasında yaralı halini çektiği birkaç fotoğrafı mahkemeye sunmuştu. Heard’ün mahkemeye verdiği fotoğrafların photoshopla yapıldığı iddiaları konuşulurken Depp’in aktris arkadaşı Fransız oyuncu Eva Green’den büyük destek geldi.

MAGAZİN 22.05.2022, 17:35 23.05.2022, 10:33
Johnny Depp’e Amber Heard davasında eski rol arkadaşından destek geldi

Amber Heard, Johnny Depp tarafından açılan milyonlarca dolarlık karalama davasında ifade verirken mahkemeye şiddet gördüğüne dair fotoğraflar sunmuştu. Fotoğrafların photoshop’lu olduğu öne sürülürken Depp’in daha önce rol arkadaşı olduğu ünlü Fransız oyuncu Eva Green, sosyal medya hesabı üzerinden aktöre destek verdiğini açıkladı.

Davanın başlangıcı nasıl oldu?

Johnny Depp ve Amber Heard gündemden düşmeyen uzun bir dava süreci yaşıyor. Olaylar ilk olarak Amber Heard’ün boşanma aşamasındayken Johnny Deep’ten şiddet gördüğü iddialarıyla başlamıştı. Daha sonra ünlü oyuncu Depp kariyer açısından kötü duruma düştüğünü, kendisine bir karalama yapıldığını söyleyerek Heard’e geri dava açmıştı.

Sosyal medya hesabından paylaştı

41 yaşında olan ünlü aktör sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta “Johnny’nin bu olaydan temiz bir şekilde kurtulacağından ve güzel kalbini bütün dünyanın fark edeceğinden hiçbir şüphem yok. Hayatın geri kalanı, ailesi ve onun adına çok daha iyi bir hale gelecek” şeklinde not düştü.

Deep ve Green 2012 senesinde Tim Burton’ın yönetmenliğini gerçekleştirdiği Dark Shadows (Karanlık Gölgeler) filminde birlikte oyunculuk sergilemişti. Fransız oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında film galasından bir görsel paylaşarak geçmişi de yad etti.

Destekçileri gün geçtikçe fazlalaşıyor

Eva Green, Johnny Depp’e destek veren birkaç ünlü kişiden birisi. Daha öncesinde de komedyen Bill Burr, “Amber Heard eğer yalan söylüyorsa ve bu meydana çıkarsa herkes Johnny Depp’ten özür dilemeli” şeklinde düşüncesini dile getirmişti.

Ünlü komedyenden Johnny’e destek

Ünlü komedyen Chris Rock, komedi gösterisi sırasında çiftin davasına gönderme yaparak, “Bütün kadınlara inanabilirsiniz… Amber Heard haricinde bütün kadınlar” diyerek Johnny Depp’e desteğini hissettirmişti. 57 yaşında olan ünlü komedyen Rock, “Şu son zamanlarda herkes kurban rolünü yapıyor. Dünya üzerinde sevgimizi, şefkatimizi ve duyulmayı bekleyen gerçek kurbanlar bulunuyor. Her önüne geçen herkes kurbanı oynarsa, gerçekten kurban edilmiş kişilerin sesi bastırılmış olur” ifadesine yer verdi.

Eski sevgiliden, “Johnny şiddet yanlısı değil” açıklaması

Johnny Depp’in eski sevgilisi olan Winona Ryder “Johnny asla şiddet taraftarı birisi olmadı. Benim sevdiği ve tanıdığım Johnny’den çok uzak bir tanımlama bu” diyerek sözlerine eklemişti. Karayip Korsanları serisinden olan rol arkadaşı Penelope Cruz ise “Johnny ne zaman olursa olsun, herkese kibar ve naziktir” diyerek desteklerini açıkça göstermişti.

Photoshop iddiası ortalığı karıştırdı

Alınan bilgilendirmelere göre Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez, Amber Heard'ü "fotoğrafların üzerinde sahtecilikle" suçluyor. Oyuncu Heard’ün yüzü daha kırmızı olsun diye belirli görüntülerin üzerinde photoshop yapıldığı iddia edildi.

Heard tarafına yöneltilen iddiaları ısrarla reddederek, "Hayır, asla fotoğrafları ellemedim" şeklinde ifade verdi.

Daha öncede şiddet eğilimi vardı

Johnny Depp’in avukatları Heard'ün daha öncesinde de şiddet yanlısı olduğunu iddia etmişti. Depp’in avukatı, eski sevgilisi Tasya van Ree’ye 2009 senesinde vurduğunu iddia ederek “Johnny Depp şiddet gösterdiğiniz ilk sevgiliniz değil” şeklinde Heard’ü sıkıştırmıştı.

Yorumlar (0)